Neem de tijd en dompel je onder

mer beheersing
Opgeloste casussen

CASE: Van onbeheerst, obsessief & extreem naar beheerste kracht

Afgelopen week faciliteerde ik voor Peter een 48-uurse 1-op-1 energiemanagement training (vanwege privacy redenen noem ik hem nu Peter). In deze blog lees je de casus die hierbij grotendeels naar voren kwam. In een notendop ging het erom om van onbeheerst, extreem, impulsief, obsessief en niet aan te sturen gedrag naar meer beheerste kracht en verbinding met het hart te gaan. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben.

Opgeloste casussen

CASE: Van onrust & mist in je hoofd naar helderheid, overzicht & innerlijke rust

Afgelopen week faciliteerde ik voor advocaat Jan een 48-uurse 1-op-1 energiemanagement training (vanwege privacy redenen noem ik hem nu Jan). In deze blog lees je de casus die hierbij grotendeels naar voren kwam. In een notendop ging het erom om van drukke dagen, onrust en mist in zijn hoofd naar meer innerlijke rust, helderheid & overzicht te gaan. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben tijdens de 48-uurse RESET.

Niet gecategoriseerd

CASE: Vroeg & opgejaagd wakker worden

Een paar maanden geleden faciliteerde ik voor Bert een 48-uurse 1-op-1 RESET in de natuur (vanwege privacy redenen noem ik hem nu even Bert). In deze blog ontdek je de casus die hierbij met name naar voren kwam. In een notendop ging het erom om niet langer vroeg wakker te worden met een hoge hartslag en een opgejaagd gevoel. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben tijdens de 48-uurse RESET.

Het geheime element van RESET

MAN. Ervaar het leven weer in volle glorie

Het kan zijn dat je net als veel andere mannen het merendeel van je leven in je hoofd leeft. Een hoofd dat altijd denkt. Tegelijkertijd kan je minder van het leven genieten. Kan je je minder laten raken. Omdat je uit verbinding staat met je gevoel. In deze blog ontdek je hoe dat kan, hoe we ons gevoel verdoven tot uitdoven en hoe je de verbinding weer kunt herstellen met je gevoel.

Wat is het nut van kaders?
Gemakkelijker Energieker Leven

Dit is waarom je kaders je meer vrijheid opleveren

In deze blog ontdek je waarom het aanbrengen van kaders essentieel is om meer vrijheid te ervaren in deze moderne wereld die je continu wilt omleiden, misleiden en verleiden.

Eat: Ontdek hét Powerdieet

3x Hoe je oneindig veel energie krijgt

Het optimaliseren van je interne klok is misschien wel het meest effectieve wat je kan doen als het gaat om het verkrijgen van een stabieler energieniveau gedurende de dag.
Maar misschien heb je alle facetten al toegepast als het gaat om het optimaliseren van je interne klok en ben je opzoek naar de kers op de taart voor oneindig veel energie.

Bij deze daarom mijn top 3 tips die verder gaan dan een verbeterd dag-nacht ritme.

Hoe je uit je hoofd komt
Relax: Ontspannen met Stress

Stop met malen. Innerlijke rust in 5 stappen

Malen, malen, malen. Een hoofd dat maar eindeloos door blijft denken en op ontploffen staat. Dit, dat, toen, als, wat, maar. Informatie aan het verwerken, op volle toeren bezig. Hoe stop je dit? Hoe kom je weer terug in verbinding met je lijf? Dat je weer volop de innerlijke rust voelt die je wilt voelen? In deze blog ontdek je 5 manieren hoe je dat kunt doen.

Gezond eten is goedkoop
Eat: Ontdek hét Powerdieet

Gezond eten is niet duur. Zo eet je gezonder, zonder meer uit te geven:

Wanneer je van een voedingspatroon vol granen en bewerkte voeding (vulling 😉 overschakelt naar een voedingspatroon met meer dierlijke eiwitten, groentes & fruit kan het zijn dat je schrikt van het verschil in uitgaven aan je eten. Een voedingspatroon met meer verse groentes en dierlijke eiwitten is gewoonweg duurder dan een typisch Westers dieet vol bewerkte producten (brood, koek, snoep, chips, pasta, rijst, aardappelen) met gesubsidieerde grondstoffen (graan, mais, soja). Maar hoe kan je je uitgaven op het gebied van voeding gelijk houden of zelfs verminderen, terwijl je tegelijkertijd gezonder eet? Dat ontdek je in deze blog.

Wil jij weten waar jouw energielekken zitten?

Kom er direct achter met de energielek-check (1 min.)

Energielek check