RESET! Ontdek de 5 elementen die leiden tot een energiek leven

RESET! geeft je een concreet, eenvoudig en effectief stappenplan.

  • Voel de oerkracht in je lijf
  • Ervaar meer innerlijke rust
  • Ontsteek het vuur.in je hart
 

Zonder dat je continu terugvalt in destructieve patronen.

‘Ik raad dit boek aan iedereen aan.’ Drs. Richard de Leth

check de video (2 min.):

Waarom je dit boek wilt lezen

Compleet

Geen tientallen boeken lezen over gezondheid, maar 1 boek met een totaalconcept voor een energieker leven. Van hoe je jezelf kunt beheersen tegen ongezonde snacks tot de kracht van je gedachtes. En van voeding tot beter slapen. In RESET ontdek je het allemaal.

Concreet

Geen vage shit, maar een concreet stappenplan. Vol met kleine RESET-momenten die je direct kunt toepassen. Moet je ze wel even doen. Alleen actie leidt tot resultaat ;). Maar ook met het toepassen van de opgedane kennis helpt dit boek je.

Effectief

Nee, in dit boek ontdek je niet welk type dadel je het beste kunt eten. Alleen hefbomen: de meest effectieve stappen voor directe resultaten. Hierdoor krijg je na slechts 14 dagen al merkbaar resultaat.

Recensies

Recensie

‘Ik raad dit boek aan iedereen aan.’

In de moderne tijd is het lastiger dan ooit om gezond en gelukkig oud te worden. Bijna iedereen raakt op het pad van wieg naar graf zijn vitaliteit op te jonge leeftijd kwijt.

Er is meer dan ooit behoefte aan nieuwe leiders. Leiders die inzetten op preventie en leefstijl en die het samenspel der delen snappen en overzien. Jeroen is zo’n leider. Hij confronteert, prikkelt en biedt je een sterk holistisch perspectief om jouw vitaliteit een radicale boost te geven. Hij vergroot je bewustzijn en neemt je mee bij het trainen van de juiste gezondheidsvaardigheden. Die zijn onbetaalbaar, want gezondheid is en blijft het grootste kapitaal.

Gezondheid start misschien met de juiste kennis, maar eindigt bij gezonde gewoontes en rituelen. Jeroen beschrijft in dit boek een concreet plan voor een sterk lichaam en ontspannen geest. Hij slaat een brug tussen de juiste leefstijl en de juiste denkstijl.

Ik raad dit boek aan iedereen aan. Dompel je onder in alle informatie, neem alles met maximale twijfel aan, voel wat bij jou past en neem vervolgens kleine stapjes.

Drs. Richard de leth - CEO Vitaily Supplements & OERsterk

Oprichter RE-SET

Over de auteur

Dit leven heeft een deadline. Tot dat keiharde besef kwam Jeroen de Wit (1997) na het overlijden van zijn vader. Hij raakte verdwaald en eenzaam en besloot een enkeltje Nieuw-Zeeland te kopen. Na een periode van reizen en inzicht, vroeg hij zich steeds vaker af: ‘Welke factoren leiden tot een kerngezond & energiek leven?’. Hij besloot om terug te gaan naar Nederland en die vraag te stellen aan de meest vooruitstrevende gezondheidsprofessionals. Dit boek is het resultaat van die ontdekkingsreis.

Jeroen de Wit

bol.com Recensies

Nu lezen vanaf 0,-

Kies de optie die bij jou past:

0,-

gratis hoofdstuk

10,-

E-boek

25,-

hardcopy

bol.com Recensie

Inhoud van het boek

Gratis eerste hoofdstuk

Start nu tijdelijk gratis met het eerste element van RESET: Relax

Boost je energieniveau, seksdrive en creativiteit.

.