Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /var/www/vhosts/terugnaarjenatuur.nl/httpdocs/wp-content/plugins/elementor-pro/core/editor/editor.php on line 129 RESET – RESET: Terug Naar Je Natuur

DE RESET

Terug naar de Essentie

In 48u je Energie & Rust terug

3-daagse energiemanagement training voor leidinggevenden op de Veluwe. Inclusief overnachtingen en alle maaltijden.
Daarna 100-dagen coachingtraject voor de implementatie.

‘Voor mij eigenlijk de beste coaching ever.’ – Frits Lukassen, Stroomopwaarts MVS

Beheerste kracht. Innerlijke rust. Verbonden met je lijf.

48u op de Veluwe trainen, ontspannen
en bouwen aan je lijf & leven

DE RESET is een 48-uurse training in energiemanagement + 100 dagen coachingtraject voor leidinggevende mannen die verlangen naar een krachtig lijf, grip op hun energieniveau, innerlijke rust en een duidelijke structuur & richting in hun leven. 

Je combineert de vergeten principes van onze verre voorouders met de transformatieve kracht van de adem, onderbouwd door de laatste wetenschappelijke inzichten zodat je weet waarom je doet wat je doet.

Een Kerngezond & Energiek leven bereik je pas echt als je op het complete leven begeleid wordt.

Persoonlijke aandacht

48u lang 1-op-1 begeleiding. Geen standaard protocollen, maar een persoonlijk programma voor passend maatwerk. Na afloop loop je naar huis met een persoonlijk 100-dagenplan. Gedurende de 100 dagen na de RESET om de week een 1-op-1 coachingsessie voor blijvend resultaat.

ALL INCLUSIVE

Volledige ontzorging. Zodat jij je tijdens de 48-uurse RESET 100% kan focussen. Geen telefoontjes, boodschappen, vrouw & kinderen, maar wel een duidelijke structuur voor meer energie. Zo kom je in een paar dagen verder, dan in een paar maanden. Maaltijden & overnachtingen inbegrepen.

Meetbaar resultaat

Meten=weten. Niet alleen op de zaak, maar ook als het gaat om je eigen lijf. De belangrijkste asset die je bezit. Daarom werken we samen aan een persoonlijk dashboard zodat je gemakkelijk meetbaar inzicht krijgt in je vooruitgang. Dit motiveert om verder te gaan.

ALL INCLUSIVE

Volledige ontzorging. Zodat jij je tijdens de 48-uurse RESET 100% kan focussen. Geen telefoontjes, boodschappen, vrouw & kinderen, maar wel een duidelijke structuur voor meer energie. Zo kom je in een paar dagen verder, dan in een paar maanden. Maaltijden & overnachtingen inbegrepen.

Meetbaar resultaat

Meten=weten. Niet alleen op de zaak, maar ook als het gaat om je eigen lijf. De belangrijkste asset die je bezit. Daarom werken we samen aan een persoonlijk dashboard zodat je gemakkelijk meetbaar inzicht krijgt in je vooruitgang. Dit motiveert om verder te gaan.

Persoonlijke aandacht

48u lang 1-op-1 begeleiding. Geen standaard protocollen, maar een persoonlijk programma voor passend maatwerk. Na afloop loop je naar huis met een persoonlijk 100-dagenplan. Gedurende de 100 dagen na de RESET om de week een 1-op-1 coachingsessie voor blijvend resultaat.

‘Jeroen stemt zich volledig af op jouw behoeften.’

 Hij creëert een veilige setting waarin jij jezelf kunt zijn en kunt werken aan wat voor jou belangrijk is.

Hij heeft heel veel kennis, stelt goede vragen, geeft je vele inzichten en geeft je de ruimte deze verwerken.

Wat ik het het fijnste vindt aan de begeleiding van Jeroen is dat hij verschrikkelijk puur is, in contact staat met zichzelf en de natuur en je begeleidt met heel veel liefde.

Mark Romijn - op Hodenpijl

Enkele speerpunten

Persoonlijke masterclasses

Ik kan je overspoelen met informatie waarvan je niet wist dat je het miste.

Maar daar heb je vrij weinig aan.

Waar het mij om draait is dat je met zo min mogelijk kennis, zoveel mogelijk stappen kunt zetten. Door de masterclasses af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. En daarin te focussen op de hefbomen die nu het meeste resultaat in je leven geven. 20% van je acties geeft namelijk 80% van je resultaat. Geen trainingen met grote groepen, maar alleen jij, ik en een flip-over om je inzicht te geven in je bedrading, in je handelingen en je Leven zodat je het vervolgens kunt veranderen. Das pas persoonlijk 😉

Terug naar de Essentie.
Om vanuit daar blijvend te veranderen.

In ons dagelijks leven omringen we ons met de mooiste auto’s & spullen in een groot huis. Toch geeft geen van alles ons blijvend geluk. De meeste keren zorgt het zelfs voor alleen maar meer lijden

Hoe groter het uiterlijk vertoon. Hoe groter de innerlijke leegte.

Daarom kijken we tijdens de 48 uur naar de emoties die je vastketenen in het verleden, de gewoontes die dezelfde identiteit in stand houden, om vervolgens de lagen er af te pellen die de flow in jou blokkeren.

Op het moment dat we deze maskers af beginnen te zetten, begint de flow van binnenuit te stromen. Zodat, als je thuis komt, je niet langer meer op dezelfde manieren reageert zoals je dat altijd deed. En uiteindelijk de keuzes gaat maken die je wél leiden naar jouw energiekste leven.

Persoonlijke aandacht voor maximaal resultaat

Dit weekend is joúw weekend. Voor maximaal resultaat worden er alleen persoonlijke 48-uurse RESETS georganiseerd, zodat je alle rust en ruimte krijgt die je nodig hebt. 

1 warm huisje voor jezelf midden op de Veluwe. 

All-inclusive.

Deze helden gingen je voor:

Dit weekend ben ik mijzelf tegen gekomen, ik heb gelachen en gehuild.

Wat een weekend. Een kleine opsomming in één woord: HELDER  Dit weekend ben ik met Jeroen erop uit geweest om zijn programma, ‘de essentie’ te ervaren. In twee dagen kerngezond en energiek. Een twee-daagse reset, in de natuur, van je systeem om weer meer energie te krijgen. Door het toepassen van wetenschappelijk onderbouwde kennis en zijn eigen ervaring zorgt hij voor een weekend van rust en inzicht. Dingen als meditatie, ademhalingsoefeningen, wandelingen, stilte, workouts, een frisse duik, vasten en gezond eten, alles komt aan bod. Dit weekend ben ik mijzelf tegen gekomen, ik heb gelachen en gehuild. Er kwam veel naar boven waardoor ik een veel beter beeld heb van hoe ik zelf in elkaar zit en waar mijn prioriteiten echt liggen. Nu met een kwartaalplan kan ik de komende periode echt werken aan de dingen die belangrijk voor mij zijn. En daarnaast heb ik weer meer kennis om mijn eigen klanten te begeleiden. Het wordt mij steeds duidelijker hoe ons leven ons negatief belast waardoor fysieke klachten omhoog komen. En Jeroen, nogmaals bedankt Mijn leven is dankzij Jeroen weer Energieker !

Remco Boere - Eigenaar Unique Body PT

‘Ik voel me als herboren

DE RESET van 48u heeft mij veel gebracht. Ik voel me als herboren. En kan het iedereen aanraden.

Robert Bakker - Eigenaar The Voice Company

‘Beste coaching ever.’

Gister deze training afgerond. Super ervaring en heel veel geleerd. Voor mij eigenlijk beste coaching ever. Waar alle facetten van energiemanagement van jezelf aan bod komen.

Frits Lukassen - Teammanager Strategie Stroomopwaarts MVS

Dit is wat het je oplevert

  • Betere verbinding met je team & relaties
  • Mentale veerkracht (innerlijke rust)
  • Veerkracht (hartcoherentie)
  • Verbinding met je lijf
  • Kracht in je lijf

De RESET in een notendop

Na de PRESET is het tijd voor een RESET.

Waar de PRESET zich focuste op het in kaart brengen van je energielekken, krijg je in de RESET de juiste informatie voor transformatie.

Om 15u start de RESET, 48u lang ontvang je een persoonlijk programma, gebaseerd op de uitkomsten van de PRESET. Gedurende het programma wordt de transformerende kracht van de ademhaling (Adem) met de vergeten principes van onze verre voorouders (OER) en persoonlijk leiderschap met elkaar gecombineerd. Onderbouwd door de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat je begrijpt waarom je doet wat je doet.

Je slaapt in een warm huisje op de Veluwe en hoeft je geen zorgen te maken over eten en drinken, dit zit er namelijk allemaal bij inbegrepen. All-in.

48u later om 15u loop je naar huis met een persoonlijk 100-dagenplan met daarop concrete doelen en rituelen om dat ook daadwerkelijk te bereiken. Je ontvangt de 100 dagen erna om de week een coaching sessie met mij, offline op de Veluwe of online via ZOOM, voor resultaat dat blijvend is en WhatsApp support.

Kort

Intensief

Krachtig

1-127x127

Vertrouwensgarantie

Wat ik belangrijk vind is dat je uit deze RESET resultaat behaald. 

Daarom krijg je je volledige investering terug of gaan we op mijn kosten verder,

als je na 100 dagen geen meetbaar resultaat hebt behaald.

Daar doen we niet moeilijk over.

Je Gids

Mijn naam is Jeroen de Wit (25). Gecertificeerd OERsterk leefstijlcoach, auteur van het boek RESET! Energiek leven. Zonder gedoe, spreker en organisator van RESETS.

Als ik aan iemand vertel wat ik doe en ik mn leeftijd vertel, krijg ik vaak bijzondere reacties, zowel positief als neerbuigende denigrerende opmerkingen. Ze vergelijken namelijk zichzelf met toen ze 25 waren.

Dat ze volop aan het drinken en feesten waren.

En dan zien ze mij voorbijkomen die het hun wel ff kan leren hoe ze meer rust en grip op hun energieniveau krijgen..

Als ik in jouw schoenen zou staan, zou ik dat ook wel grappig of op zn minst opvallend vinden.

‘Wat is jouw achtergrond dan?’ ’Heb je daarvoor ‘gestudeerd’?’ ’Maken ze bij jou wel resultaat?’

Dat je nu 2x zo oud bent en nog steeds niet weet hoe je goed voor je lijf kunt zorgen, is niet best.

Maar logisch in een wereld waarin gezondheid zo verdraaid is, dat als je de officiële gezondheidsrichtlijnen volgt je er haast ongezonder van wordt.

Een wereld die op zn kop staat.

Verdient aan kanker, hartziektes, en andere ziektes.

Niet best.

Dat geeft mij alleen maar meer brandstof om te doen wat ik doe.

Leidinggevende mannen gidsen naar meer grip op hun energieniveau, innerlijke rust en structuur door 48-uurse RESETS incl. een bijpassend 100-dagentraject.

Met daarvoor een PRESET meting van de belangrijkste biomarkers om meetbaar inzicht te geven in je resultaten.

Ik heb namelijk zelf ervaren wat er gebeurt als je het niet zou doen.

Mijn vader werkte zijn leven keihard om een bloeiend bedrijf op te bouwen. En net toen het bedrijf tot bloei kwam en hij het rustiger aan kon doen. Sloeg de bom in: 

Een hersentumor van de zwaarste gradatie.

16 maanden later was hij er niet meer.

Dat was de sloopbal die m’n wereld zwaar liet schudden.

Dit leven heeft een deadline.

Sindsdien (5 jaar) ben ik mij volledig gaan onderdompelen in energiemanagement van de meest vooruitstrevende gezondheidsprofessionals tot de monniken in Nepal.

De opgedane kennis & wijsheden geef ik graag aan je door.

Zodat jij voorkomt dat straks ook bij jou de bom invalt.

Er alles aan doet om de kans te minimaliseren.

Door nu de kwaliteit van je leven te maximaliseren.

Wees die gids voor je team & gezin die je wilt zijn.

Door het zelf voor te leven.

Je kunt het nog wel zo hard zeggen tegen je omgeving wat je belangrijk vindt.

Maar wat je doet schreeuwt zo hard,

Dat ik niet kan horen wat je zegt.

Nu voor 2500,- excl. BTW, incl. alle maaltijden & overnachtingen
5.000,- als je dit liever in je weekend doet
(5x een maandelijkse betaling van 555,- ook mogelijk)

De RESET
In 48u je rust & energie terug

 Maximaal 3 plekken per maand, voor persoonlijk maatwerk

Wanneer je het opgestelde 100-dagenplan goed uitvoert, zal je het bedrag in veelvoud terugverdienen. Niet in euro’s, maar wel aan rust in je hoofd, een lijf dat kerngezond & energiek is, energieker de dag starten en meer plezier in je werk.

✅ 6 coachingsessies in 100 dagen na de RESET 

✅ PRESET scan is inbegrepen (t.w.v. 100,-) met meting van de belangrijkste biomarkers en persoonlijk dashboard

✅ Warm huisje voor jezelf

✅ Midden op de Veluwe in alle rust & ruimte

✅ Alle maaltijden & drankjes

✅ Concreet 100-dagenplan

✅ 100 dagen accountability (WhatsApp support)

❌ Alleen zonder telefoon deelname. 48u focus op jou, ipv je team. 

Start woensdag 15u. Einde 48u later vrijdag om 15u. Gratis 3e overnachting.

Veelgestelde vragen RESET

Je kunt wel heel lang een beetje coaching volgen, maar das net niks. Ik geloof meer in een radicale kickstart in het begin waarbij je in 48 uur meer stappen zet dan je normaal in een aantal maanden zou doen. Tel daar nog de PRESET bij op die je er kado bij krijgt en de 6 coachingsessies na de RESET, wat het een no-brainer maakt ten opzichte van de rest van het aanbod in de coachingindustrie.

Via deze link kun je het programmaboekje downloaden

Zo meld je je aan:

1. Vul de intake hieronder in.

2. Vervolgens plannen we een online gesprek in. Hierin kun je al je vragen stellen en ik (Jeroen) zal er ook een aantal hebben.

3. Bij geschiktheid nodig ik je uit voor deelname.