DE RESET

Terug naar de Essentie

In 48u je Energie & Rust terug

48-uurse 1-op-1 RESET voor mannelijke ondernemers.
Inclusief overnachtingen en alle maaltijden.
Daarna 100-dagen coachingtraject voor de implementatie.

‘Voor mij eigenlijk de beste coaching ever.’ – Frits Lukassen, Stroomopwaarts MVS

Grip op je energieniveau. Verbinding met je lijf. Rust in jezelf.

Jouw eigen RESET op de Veluwe
voor een beter leven & energieker lijf

DE RESET is een 48-uurse training in energiemanagement + 100 dagen coachingtraject voor ondernemers die verlangen naar een krachtig lijf, grip op hun energieniveau, innerlijke rust en een duidelijke structuur & richting in hun leven. 

Je combineert de vergeten principes van onze verre voorouders met de transformatieve kracht van de adem, onderbouwd door de laatste wetenschappelijke inzichten zodat je weet waarom je doet wat je doet.

Een energiek leven bereik je pas echt als je op het complete leven begeleid wordt.

1-op-1 Maatwerk

48u lang 1-op-1 begeleiding. Geen standaard protocollen, maar een persoonlijk programma voor passend maatwerk. Na afloop loop je naar huis met een persoonlijk 100-dagenplan. Gedurende de 100 dagen na de RESET om de week een 1-op-1 coachingsessie voor blijvend resultaat.

Alles
inclusief

Volledige ontzorging. Zodat jij je tijdens de 48-uurse RESET 100% kan focussen. Geen telefoontjes, boodschappen, vrouw & kinderen, maar wel een duidelijke structuur voor meer energie. Zo kom je in een paar dagen verder, dan in een paar maanden. Maaltijden & overnachtingen inbegrepen.

No
Time

Niet maandenlang aanmodderen, maar een krachtige interventie om binnen 48u resultaat te behalen. Vervolgens 100-dagentraject voor blijvend resultaat.

1-op-1 Maatwerk

48u lang 1-op-1 begeleiding. Geen standaard protocollen, maar een persoonlijk programma voor passend maatwerk. Na afloop loop je naar huis met een persoonlijk 100-dagenplan. Gedurende de 100 dagen na de RESET om de week een 1-op-1 coachingsessie voor blijvend resultaat.

Alles
inclusief

Volledige ontzorging. Zodat jij je tijdens de 48-uurse RESET 100% kan focussen. Geen telefoontjes, boodschappen, vrouw & kinderen, maar wel een duidelijke structuur voor meer energie. Zo kom je in een paar dagen verder, dan in een paar maanden. Maaltijden & overnachtingen inbegrepen.

No
Time

Niet maandenlang aanmodderen, maar een krachtige interventie om binnen 48u resultaat te behalen. Vervolgens 100-dagentraject voor blijvend resultaat.

‘Jeroen stemt zich volledig af op jouw behoeften.’

 Hij creëert een veilige setting waarin jij jezelf kunt zijn en kunt werken aan wat voor jou belangrijk is.

Hij heeft heel veel kennis, stelt goede vragen, geeft je vele inzichten en geeft je de ruimte deze verwerken.

Wat ik het het fijnste vindt aan de begeleiding van Jeroen is dat hij verschrikkelijk puur is, in contact staat met zichzelf en de natuur en je begeleidt met heel veel liefde.

Mark Romijn - op Hodenpijl

Focuspunten:

Persoonlijke masterclasses

Ik kan je overspoelen met informatie waarvan je niet wist dat je het miste.

Maar daar heb je vrij weinig aan.

Waar het mij om draait is dat je met zo min mogelijk kennis, zoveel mogelijk stappen kunt zetten. Door de masterclasses af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. En daarin te focussen op de hefbomen die nu het meeste resultaat in je leven geven. 20% van je acties geeft namelijk 80% van je resultaat. Geen trainingen met grote groepen, maar alleen jij, ik en een flip-over om je inzicht te geven in je bedrading, in je handelingen en je Leven zodat je het vervolgens kunt veranderen. Das pas persoonlijk 😉

Terug naar de Essentie.
Om vanuit daar blijvend te veranderen.

In ons dagelijks leven omringen we ons met de mooiste auto’s & spullen in een groot huis. Toch geeft geen van alles ons blijvend geluk. De meeste keren zorgt het zelfs voor alleen maar meer lijden

Hoe groter het uiterlijk vertoon. Hoe groter de innerlijke leegte.

Daarom kijken we tijdens de 48 uur naar de emoties die je vastketenen in het verleden, de gewoontes die dezelfde identiteit in stand houden, om vervolgens de lagen er af te pellen die de flow in jou blokkeren.

Op het moment dat we deze maskers af beginnen te zetten, begint de flow van binnenuit te stromen. Zodat, als je thuis komt, je niet langer meer op dezelfde manieren reageert zoals je dat altijd deed. En uiteindelijk de keuzes gaat maken die je wél leiden naar jouw energiekste leven.

Persoonlijke aandacht voor maximaal resultaat

Dit weekend is joúw weekend. Voor maximaal resultaat worden er alleen persoonlijke 48-uurse RESETS georganiseerd, zodat je alle rust en ruimte krijgt die je nodig hebt. 

1 warme plek voor jezelf midden op de Veluwe. 

Alles inclusief.

Deze helden gingen je voor:

Dit weekend ben ik mijzelf tegen gekomen, ik heb gelachen en gehuild.

Wat een weekend. Een kleine opsomming in één woord: HELDER  Dit weekend ben ik met Jeroen erop uit geweest om zijn programma, ‘de essentie’ te ervaren. In twee dagen kerngezond en energiek. Een twee-daagse reset, in de natuur, van je systeem om weer meer energie te krijgen. Door het toepassen van wetenschappelijk onderbouwde kennis en zijn eigen ervaring zorgt hij voor een weekend van rust en inzicht. Dingen als meditatie, ademhalingsoefeningen, wandelingen, stilte, workouts, een frisse duik, vasten en gezond eten, alles komt aan bod. Dit weekend ben ik mijzelf tegen gekomen, ik heb gelachen en gehuild. Er kwam veel naar boven waardoor ik een veel beter beeld heb van hoe ik zelf in elkaar zit en waar mijn prioriteiten echt liggen. Nu met een kwartaalplan kan ik de komende periode echt werken aan de dingen die belangrijk voor mij zijn. En daarnaast heb ik weer meer kennis om mijn eigen klanten te begeleiden. Het wordt mij steeds duidelijker hoe ons leven ons negatief belast waardoor fysieke klachten omhoog komen. En Jeroen, nogmaals bedankt Mijn leven is dankzij Jeroen weer Energieker !

Remco Boere - Eigenaar Unique Body PT

‘Ik voel me als herboren

DE RESET van 48u heeft mij veel gebracht. Ik voel me als herboren. En kan het iedereen aanraden.

Robert Bakker - Eigenaar The Voice Company

‘Beste coaching ever.’

Gister deze training afgerond. Super ervaring en heel veel geleerd. Voor mij eigenlijk beste coaching ever. Waar alle facetten van energiemanagement van jezelf aan bod komen.

Frits Lukassen - Teammanager Strategie Stroomopwaarts MVS

Dit is wat het je oplevert

Handvatten die grip op je energieniveau geven

Betere verbinding met jezelf en in relaties

Veerkracht (hartcoherentie)

Verbinding met je lijf

Energieker lijf

Rust in jezelf

De RESET in een notendop

Na de intake is het tijd voor een RESET.

Om 15u start de RESET, 48u lang ontvang je een persoonlijk programma,. Gedurende het programma wordt de transformerende kracht van de ademhaling (Adem) met de vergeten principes van onze verre voorouders (OER) en persoonlijk leiderschap met elkaar gecombineerd. Onderbouwd door de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat je begrijpt waarom je doet wat je doet.

Je slaapt in een warme tipi op de Veluwe en hoeft je geen zorgen te maken over eten en drinken, dit zit er namelijk allemaal bij inbegrepen. All-in.

48u later om 15u loop je naar huis met een persoonlijk 100-dagenplan met daarop concrete doelen en rituelen om dat ook daadwerkelijk te bereiken. Je ontvangt de 100 dagen erna om de week een coaching sessie met mij, Op locatie en op de Veluwe.

Kort. Krachtig. Intensief.

1-127x127

Vertrouwensgarantie

Wat ik belangrijk vind is dat je uit deze RESET resultaat behaald. 

Daarom krijg je je volledige investering terug of gaan we op mijn kosten verder,

als je na 100 dagen geen merkbaar resultaat hebt behaald.

Daar doen we niet moeilijk over.

Je Gids

Mijn naam is Jeroen de Wit. Gecertificeerd OERsterk leefstijlcoach, auteur van het boek RESET! Ontdek de 5 elementen voor een energiek leven en organisator van RESETS.

Nadat ik besefte dat dit leven een deadline heeft en een reis begon langs prachtige plekken, begon ik mij steeds vaker af te vragen hoe het kon dat mensen die dichtbij de natuur wonen zo gezond en gelukkig leven met niets en de mensen in de stad minder stralen en ongezonder door het leven gaan?

Deze vragen brachten mij tot de volgende kernvraag: Welke factoren leiden tot een kerngezond en energiek leven? 

Dit zette mij aan tot het investeren van totaal zo’n €51,5K in cursussen, coachingtrajecten en opleidingen, zoals de OERsterk coach opleiding, om te leren van de besten in hun vak en dit aan jou weer door te geven. Hierna besloot ik de opgedane kennis en wijsheden te bundelen in mijn boek RESET! en RESETs in de natuur te organiseren voor mannelijke ondernemers.

Waarde uitwisseling: 3.333,- excl. BTW
Vanwege herstart nu de eerste 3 RESETs voor 2.222,- excl. BTW
incl. alle maaltijden & overnachtingen
(5x een maandelijkse betaling van 450,- ook mogelijk)

De RESET
In 48u je rust & energie terug

 Maximaal 3 plekken per maand, voor persoonlijk maatwerk

Wanneer je de RESET en het traject doorloopt, zal je het bedrag in veelvoud terugverdienen. Aan rust in jezelf, verbinding met je lijf, energieker de dag starten en meer plezier in het ondernemen en mogelijk daarmee ook in euro’s.

✅ 6 coachingsessies in 100 dagen na de RESET 

✅ Warme tipi voor jezelf

✅ Midden op de Veluwe in alle rust & stilte

✅ Alle maaltijden & drankjes

✅ 100 dagen accountability (WhatsApp support)

❌ Alleen zonder telefoon deelname. 48u focus op jou, ipv je bedrijf. 

Start woensdag 15u. Einde 48u later vrijdag om 15u.

Locatie: Voorthuizen, Gelderland

Veelgestelde vragen RESET

Je kunt wel heel lang een beetje coaching volgen, maar das net niks. Ik geloof meer in een radicale kickstart in het begin waarbij je in 48 uur meer stappen zet dan je normaal in een aantal maanden zou doen. Tel daar nog alle coachingsessies na de RESET bij op, wat het een no-brainer maakt ten opzichte van de rest van het aanbod in de coachingindustrie.

Wil je zonder moeite resultaten boeken?
Dan is de RESET niet voor jou weggelegd.

Een leven dat de moeite waard is kost nou eenmaal moeite.
Dus voordat je überhaupt gaat nadenken over of je de RESET doet of niet, realiseer je dat er geen trucs of hacks zijn.

Wat je krijgt is de basis. Sterke wortels, zodat je vanuit daar kunt groeien.

Ik raad dus niet aan om deze RESET impulsief te kopen.

Maar als je verlangt naar:

• Grip op je energieniveau
• Innerlijke rust
• Verbinding met je lijf

Snap dan dit moeite kost.
Dat het niet altijd mee zal vallen.

Maar als je bereid bent om de prijs te betalen.
Dan is de RESET iets voor jou.

Dan doe je het niet.

Dit is niet iets dat je ‘effe’ tussendoor doet.
Het kost tijd om je leven te veranderen.

Dat ga je alleen doen als je er zeker van bent dat je aan verandering toe bent.

Zo meld je je aan:

1. Vul de intake hieronder in.

2. Vervolgens plannen we een online gesprek in. Hierin kun je al je vragen stellen en ik (Jeroen) zal er ook een aantal hebben.

3. Bij geschiktheid nodig ik je uit voor deelname.