arrow_drop_up arrow_drop_down
Hoe kan ik mijn eiwitinname berekenen? Overzicht met eiwitrijke plantaardige- en dierlijke voeding
26 april 2021 

Hoe kan ik mijn eiwitinname berekenen? Overzicht met eiwitrijke plantaardige- en dierlijke voeding

Op deze pagina vind je de hoeveelheid eiwitten in verschillende plantaardige eiwitbronnen en dierlijke eiwitbronnen. Hierin zijn alleen de voedingsmiddelen opgenomen die voldoen aan de richtlijnen van het oerdieet.

Overzicht plantaardige eiwitbronnen

Overzicht dierlijke eiwitbronnen

Overige eiwitbronnen

Benieuwd naar het eiwitgehalte in andere voedingsmiddelen?

Klik hier voor een overzicht aan aantal g eiwitten per voedingsmiddel >>>

Eiwitpoeders

Fanatiek sporter? Verschillende eiwitpoeders kunnen je helpen om gemakkelijker de aanbevolen hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen.

Klik hier voor meer informatie over eiwitpoeders >>>

Over de schrijver
Mijn naam is Jeroen de Wit. Ik houd van de natuur en de natuur vormt een grote inspiratiebron voor mij. Sinds ik 4 jaar geleden geleden besefte dat dit leven een deadline heeft, ben ik op ontdekkingsreis gegaan. Een ontdekkingsreis met de vraag: 'Welke factoren leiden tot gezondheid & geluk?'. Er kwamen verschillende gezondheidsprofessionals op mijn pad en tegelijkertijd stond ik ervan versteld hoe weinig we weten als het gaat om onze lichaam en mind. Daarom besloot ik de opgedane kennis te bundelen tot de 5 elementen van RE-SET. En dit platform op te zetten om de opgedane kennis en wijsheden nog meer te verspreiden. Daarnaast organiseer ik retreats, seminars en ben ik momenteel een aantal online trainingen aan het ontwikkelen.
Reactie plaatsen