Waarom is basissuppletie een essentiele aanvulling op een gezonde en gebalanceerde leefstijl?

Is basissuppletie noodzakelijk?
Zelfs als je al erg gezond eet, is de kans groot dat je de voedingsstoffen niet optimaal binnenkrijgt vanwege onderstaande drie redenen. Drie redenen waarom basissuppletie een essentiële aanvulling is Vele..
Deel deze post:

Zelfs als je al erg gezond eet, is de kans groot dat je de voedingsstoffen niet optimaal binnenkrijgt vanwege onderstaande drie redenen.

Drie redenen waarom basissuppletie een essentiële aanvulling is

  1. Vele voedingsmiddelen zijn verarmd in micronutriënten door de verarming van de bodem.
  2. De transporttijd en verwerkingsstappen van voedingsmiddelen verlagen de bodem.
  3. We ervaren gemiddeld veel meer stress, waardoor we meer voedingsstoffen verbruiken.

Hierdoor verbruiken we tegenwoordig meer voedingsstoffen, terwijl er steeds minder voedingsstoffen in de voeding zitten. Hierdoor is het aanvullen van deze voedingsstoffen met basissuppletie essentieel.

Welke voedingsstoffen zijn dat?

Om erachter te komen welke voedingsstoffen dit zijn, verwijs ik je graag door naar onderstaand artikel:

Klik hier om het artikel te lezen >>>

Geen zin om te lezen?

Zelf gebruik ik de supplementen van Vitaily, verpakt in een handig dagzakje waardoor je in een paar seconden alles binnenkrijgt.

Klik hier om de producten van Vitaily te bekijken >>>

(Bestel ze via bovenstaande link en dan houd ik er zelf ook nog een leuk zakcentje aan over 😉 )

PS: Supplementen zijn de kers op de taart. Bak eerst een mooie taart met de vijf elementen van RESET en versier daarna pas de taart met aanvullende supplementen.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer:

mer beheersing
Opgeloste casussen

CASE: Van onbeheerst, obsessief & extreem naar beheerste kracht

Afgelopen week faciliteerde ik voor Peter een 48-uurse 1-op-1 energiemanagement training (vanwege privacy redenen noem ik hem nu Peter). In deze blog lees je de casus die hierbij grotendeels naar voren kwam. In een notendop ging het erom om van onbeheerst, extreem, impulsief, obsessief en niet aan te sturen gedrag naar meer beheerste kracht en verbinding met het hart te gaan. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben.

Opgeloste casussen

CASE: Van onrust & mist in je hoofd naar helderheid, overzicht & innerlijke rust

Afgelopen week faciliteerde ik voor advocaat Jan een 48-uurse 1-op-1 energiemanagement training (vanwege privacy redenen noem ik hem nu Jan). In deze blog lees je de casus die hierbij grotendeels naar voren kwam. In een notendop ging het erom om van drukke dagen, onrust en mist in zijn hoofd naar meer innerlijke rust, helderheid & overzicht te gaan. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben tijdens de 48-uurse RESET.

Niet gecategoriseerd

CASE: Vroeg & opgejaagd wakker worden

Een paar maanden geleden faciliteerde ik voor Bert een 48-uurse 1-op-1 RESET in de natuur (vanwege privacy redenen noem ik hem nu even Bert). In deze blog ontdek je de casus die hierbij met name naar voren kwam. In een notendop ging het erom om niet langer vroeg wakker te worden met een hoge hartslag en een opgejaagd gevoel. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben tijdens de 48-uurse RESET.

Lezer van het boek?

Ontvang alle extra tools direct in je inbox

.