Waarom is basissuppletie een essentiele aanvulling op een gezonde en gebalanceerde leefstijl?

Is basissuppletie noodzakelijk?
Zelfs als je al erg gezond eet, is de kans groot dat je de voedingsstoffen niet optimaal binnenkrijgt vanwege onderstaande drie redenen. Drie redenen waarom basissuppletie een essentiële aanvulling is Vele..
Deel deze post:
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Zelfs als je al erg gezond eet, is de kans groot dat je de voedingsstoffen niet optimaal binnenkrijgt vanwege onderstaande drie redenen.

  Drie redenen waarom basissuppletie een essentiële aanvulling is

  1. Vele voedingsmiddelen zijn verarmd in micronutriënten door de verarming van de bodem.
  2. De transporttijd en verwerkingsstappen van voedingsmiddelen verlagen de bodem.
  3. We ervaren gemiddeld veel meer stress, waardoor we meer voedingsstoffen verbruiken.

  Hierdoor verbruiken we tegenwoordig meer voedingsstoffen, terwijl er steeds minder voedingsstoffen in de voeding zitten. Hierdoor is het aanvullen van deze voedingsstoffen met basissuppletie essentieel.

  Welke voedingsstoffen zijn dat?

  Om erachter te komen welke voedingsstoffen dit zijn, verwijs ik je graag door naar onderstaand artikel:

  Klik hier om het artikel te lezen >>>

  Geen zin om te lezen?

  Zelf gebruik ik de supplementen van Vitaily, verpakt in een handig dagzakje waardoor je in een paar seconden alles binnenkrijgt.

  Klik hier om de producten van Vitaily te bekijken >>>

  (Bestel ze via bovenstaande link en dan houd ik er zelf ook nog een leuk zakcentje aan over 😉 )

  PS: Supplementen zijn de kers op de taart. Bak eerst een mooie taart met de vijf elementen van RESET en versier daarna pas de taart met aanvullende supplementen.

  .

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meer:

  Hoe je uit je hoofd komt
  Relax: Ontspannen met Stress

  Stop met malen. Innerlijke rust in 5 stappen

  Malen, malen, malen. Een hoofd dat maar eindeloos door blijft denken en op ontploffen staat. Dit, dat, toen, als, wat, maar. Informatie aan het verwerken, op volle toeren bezig. Hoe stop je dit? Hoe kom je weer terug in verbinding met je lijf? Dat je weer volop de innerlijke rust voelt die je wilt voelen? In deze blog ontdek je 5 manieren hoe je dat kunt doen.

  Gezond eten is goedkoop
  Eat: Ontdek hét Powerdieet

  Gezond eten is niet duur. Zo eet je gezonder, zonder meer uit te geven:

  Wanneer je van een voedingspatroon vol granen en bewerkte voeding (vulling 😉 overschakelt naar een voedingspatroon met meer dierlijke eiwitten, groentes & fruit kan het zijn dat je schrikt van het verschil in uitgaven aan je eten. Een voedingspatroon met meer verse groentes en dierlijke eiwitten is gewoonweg duurder dan een typisch Westers dieet vol bewerkte producten (brood, koek, snoep, chips, pasta, rijst, aardappelen) met gesubsidieerde grondstoffen (graan, mais, soja). Maar hoe kan je je uitgaven op het gebied van voeding gelijk houden of zelfs verminderen, terwijl je tegelijkertijd gezonder eet? Dat ontdek je in deze blog.

  Het is lente: symboliek
  Seizoenen

  Het is lente: tijd voor vernieuwing en wedergeboorte

  Yes! De lente is er. In deze blog lees je meer over de symboliek van de lente. Wat voor impact dit heeft op jou als mens. En hoe je dit seizoen in kunt zetten om jouw nieuwe ideeën, projecten en nieuwe avonturen tot wasdom kunt laten komen.

  virussen als ziekteverwekker?
  Nieuwe Geneeskunde

  Zijn claims over virussen als ziekteverwekker juist? Ontdek een andere kijk op virussen

  In deze blog ontdek je een andere kijk op zogenaamde ziekteverwekkers, en dan met name virussen. Ook lees je meer over het ontstaan van de kiemtheorie, de geheimzinnige onderzoeken van Louis Pasteur, de 4 postulaten van Robert Koch, andere theorieën en ontdek je meer over exosomen. Tot slot worden de verschillende theorieën met elkaar vergeleken, met COVID-19 als voorbeeld.

  Lezer van het boek?

  Ontvang alle extra tools direct in je inbox

  .