Waarom is basissuppletie een essentiele aanvulling op een gezonde en gebalanceerde leefstijl?

Is basissuppletie noodzakelijk?
Zelfs als je al erg gezond eet, is de kans groot dat je de voedingsstoffen niet optimaal binnenkrijgt vanwege onderstaande drie redenen. Drie redenen waarom basissuppletie een essentiële aanvulling is Vele..

Deel deze post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Zelfs als je al erg gezond eet, is de kans groot dat je de voedingsstoffen niet optimaal binnenkrijgt vanwege onderstaande drie redenen.

Drie redenen waarom basissuppletie een essentiële aanvulling is

  1. Vele voedingsmiddelen zijn verarmd in micronutriënten door de verarming van de bodem.
  2. De transporttijd en verwerkingsstappen van voedingsmiddelen verlagen de bodem.
  3. We ervaren gemiddeld veel meer stress, waardoor we meer voedingsstoffen verbruiken.

Hierdoor verbruiken we tegenwoordig meer voedingsstoffen, terwijl er steeds minder voedingsstoffen in de voeding zitten. Hierdoor is het aanvullen van deze voedingsstoffen met basissuppletie essentieel.

Welke voedingsstoffen zijn dat?

Om erachter te komen welke voedingsstoffen dit zijn, verwijs ik je graag door naar onderstaand artikel:

Klik hier om het artikel te lezen >>>

Geen zin om te lezen?

Zelf gebruik ik de supplementen van Vitaily, verpakt in een handig dagzakje waardoor je in een paar seconden alles binnenkrijgt.

Klik hier om de producten van Vitaily te bekijken >>>

(Bestel ze via bovenstaande link en dan houd ik er zelf ook nog een leuk zakcentje aan over 😉 )

PS: Supplementen zijn de kers op de taart. Bak eerst een mooie taart met de vijf elementen van RESET en versier daarna pas de taart met aanvullende supplementen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontdek meer:

Het is lente: symboliek
Seizoenen

Het is lente: tijd voor vernieuwing en wedergeboorte

Yes! De lente is er. In deze blog lees je meer over de symboliek van de lente. Wat voor impact dit heeft op jou als mens. En hoe je dit seizoen in kunt zetten om jouw nieuwe ideeën, projecten en nieuwe avonturen tot wasdom kunt laten komen.

virussen als ziekteverwekker?
Nieuwe Geneeskunde

Zijn claims over virussen als ziekteverwekker juist? Ontdek een andere kijk op virussen

In deze blog ontdek je een andere kijk op zogenaamde ziekteverwekkers, en dan met name virussen. Ook lees je meer over het ontstaan van de kiemtheorie, de geheimzinnige onderzoeken van Louis Pasteur, de 4 postulaten van Robert Koch, andere theorieën en ontdek je meer over exosomen. Tot slot worden de verschillende theorieën met elkaar vergeleken, met COVID-19 als voorbeeld.

Kanker: de kernoorzaak
Nieuwe Geneeskunde

Een andere manier van kijken naar kanker

In 2020 stierven er 168.678 personen in Nederland (aldus volksgezondheid.info). Hiervan stierven 47.046 personen (28%) aan kanker en goedaardige tumoren en 36.579 personen (22%) aan hart- en vaatziekten. Het lijkt met de tijd alsmaar meer te worden en misschien ken je in je omgeving ook steeds meer mensen die kanker als diagnose krijgen. Hoe kan dit? En is kanker werkelijk iets dat tegen ons werkt, of is het juist iets dat voor ons werkt? In deze blog ontdek je een andere kijk op kanker en dan met name longkanker (10.070 sterfgevallen in 2020). Disclaimer: Dit is geen vervanging van medisch advies, maar bedoeld ter inspiratie om je een ander kijk te bieden op kanker in plaats van het mainstream medische narratief.

in 3 min. helder hoeveel % energie je 'lekt'.

Kom er direct achter met de energielek-check (3 min.)

Energielek check