Hoe check ik of mijn poep / ontlasting gezond is? Wat als mijn ontlasting afwijkt?

Check je poep
Je kunt zelf eenvoudig checken hoe je stoelgang is door je poep onder de loep te nemen. De Bristol Stoelgang kaart Welk type is ideaal? Type 3 en type 4 zijn ideaal. Het liefste wil je  een stevige sigaar..
Deel deze post:

Je kunt zelf eenvoudig checken hoe je stoelgang is door je poep onder de loep te nemen.

De Bristol Stoelgang kaart

Welk type is ideaal?

Type 3 en type 4 zijn ideaal. Het liefste wil je  een stevige sigaar die zinkt.

Wat is mijn ontlasting afwijkt?

Wanneer de sigaar niet zinkt kan dat duiden op een slechte vetvertering. Heb je veel stinkwinden die naar rotte eieren stinken? Dat kan duiden op een slechte eiwitvertering. Wijkt je ontlasting af? Dat kan duiden op een tekort aan vezels in de voeding. Overleg met je gezondheidsprofessional welke leefstijl interventies je het beste kunt maken om je stoelgang te verbeteren.

En nu?

Ik wil je uitnodigen om je ontlasting eens vijf dagen bij te houden.

TIP: de Journal: ATLAS, helpt je daarbij opweg, inclusief een aantal andere checks, zoals de 7-S PowerHouse Check.

Klik hier om ATLAS te bestellen >>>

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer:

mer beheersing
Opgeloste casussen

CASE: Van onbeheerst, obsessief & extreem naar beheerste kracht

Afgelopen week faciliteerde ik voor Peter een 48-uurse 1-op-1 energiemanagement training (vanwege privacy redenen noem ik hem nu Peter). In deze blog lees je de casus die hierbij grotendeels naar voren kwam. In een notendop ging het erom om van onbeheerst, extreem, impulsief, obsessief en niet aan te sturen gedrag naar meer beheerste kracht en verbinding met het hart te gaan. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben.

Opgeloste casussen

CASE: Van onrust & mist in je hoofd naar helderheid, overzicht & innerlijke rust

Afgelopen week faciliteerde ik voor advocaat Jan een 48-uurse 1-op-1 energiemanagement training (vanwege privacy redenen noem ik hem nu Jan). In deze blog lees je de casus die hierbij grotendeels naar voren kwam. In een notendop ging het erom om van drukke dagen, onrust en mist in zijn hoofd naar meer innerlijke rust, helderheid & overzicht te gaan. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben tijdens de 48-uurse RESET.

Niet gecategoriseerd

CASE: Vroeg & opgejaagd wakker worden

Een paar maanden geleden faciliteerde ik voor Bert een 48-uurse 1-op-1 RESET in de natuur (vanwege privacy redenen noem ik hem nu even Bert). In deze blog ontdek je de casus die hierbij met name naar voren kwam. In een notendop ging het erom om niet langer vroeg wakker te worden met een hoge hartslag en een opgejaagd gevoel. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben tijdens de 48-uurse RESET.

Lezer van het boek?

Ontvang alle extra tools direct in je inbox

.