(3/3) Ons antwoord op de 9 frustraties over de gezondheidsindustrie

In deze blog ontdek je hoe we bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl antwoorden op de 9 frustraties uit de voorgaande blog . Liever de video bekijken? Bekijk hieronder de video:   Van quick fix naar aanpak van de..

Deel deze post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

In deze blog ontdek je hoe we bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl antwoorden op de 9 frustraties uit de voorgaande blog. Liever de video bekijken? Bekijk hieronder de video:

 

Van quick fix naar aanpak van de werkelijke oorzaak

Bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl zijn we allergisch voor pleisters plakken. Pleisters plakken waarmee je de symptomen wellicht even bestrijdt, maar niet de worteloorzaak van het probleem aanpakt. Vervolgens heb je er een aantal maanden later nog een klacht bij, een tijdje later nog iets en vervolgens beland je in een neerwaartse spiraal van alsmaar meer afhankelijkheid. Afhankelijk van pillen, spuitjes en allerlei andere rotzooi. Daarom richten we ons altijd op aanpak van de worteloorzaak van het probleem voor blijvende transformatie.

 

Van onwetendheid naar de juiste kennis

Bevrijd jezelf uit de gevangenis van onwetendheid met gezondheidsinformatie waarvan je niet wist dat je het miste. Integratie van de juiste informatie leidt uiteindelijk tot transformatie.

 

Van online programma’s volgen in je uppie, naar offline RESETS in de natuur met een groep gelijkgestemde broeders

Transformatie zit niet in je hoofd, maar in je lijf. Je kunt eindeloos veel boeken gaan lezen, seminars bezoeken en nog meer kennis tot je nemen. Met de wetenschap dat je over twee maanden, een jaar, of na 7 jaar, nog steeds vastzit op het niveau waar je nu zit. Kennis kan tot inzichten leiden, maar mentale blokkades los je niet op door nog meer mentale kennis tot je te nemen. Integendeel, je verwart jezelf er alleen maar mee. Wij geloven dat de transformatie die je zoekt daarom in het fysieke en emotionele aspect ligt.

 

Van ellenlange trajecten naar korte, krachtig & intense interventies

We geloven niet in lange trajecten, maar korte en krachtige 5-daagse mannenresets in de natuur voor maximaal resultaat. Volledige ontzorging van je kids, was en gedoe zodat je meer gedaan krijgt in een paar dagen dan dat je voor elkaar krijgt in een traject van een aantal maanden.

 

Van protocollen naar passend maatwerk

Ieder mens is uniek, daarom geloven we niet in vaste protocollen en procedures, maar passend maatwerk. Om jou vervolgens zo snel mogelijk naar dat punt te gidsen waar je wilt zijn.

 

Van curatief naar preventief

Waarom niet juist nu preventief werken aan je gezondheid? In plaats van pas aan de bel te trekken als het te laat is? Focus niet op succes in je buitenwereld, maar op succes in je binnenwereld. Als dat op orde is volgt de externe wereld vanzelf. 

Be at least as interested in what goes on inside you as what happens outside. If you get the inside right, the outside will fall into place. – Eckhart Tolle

Van specialistisch naar generalistisch

Alles beïnvloedt alles in je lichaam. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom kijken we vanuit holistisch perspectief naar jouw situatie.

 

Van hypes naar tijdloze principes

We geloven niet in hypes, maar tijdloze principes. Door terug te gaan naar de basis.

 

Van ratio naar wijsheid

De huidige wetenschap is doorgeschoten in het hoofd. Het is gebaseerd op de aanname van het materialisme, terwijl het meer mag gaan richting idealisme. Zodat het bewustzijn weer meegenomen wordt in de huidige wetenschap.

 

En nu?

Ben je hier enthousiast over geworden en ontvang je graag een wekelijks RESET-moment in je inbox? Meld je dan hier aan en krijg ook tijdelijk gratis toegang tot de ‘In 5 dagen Energiek videocursus’ (t.w.v. €110,-).

Klik hier om je aan te melden voor een wekelijks RESET-moment, nu tijdelijk met gratis videocursus >>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontdek meer:

Het is lente: symboliek
Seizoenen

Het is lente: tijd voor vernieuwing en wedergeboorte

Yes! De lente is er. In deze blog lees je meer over de symboliek van de lente. Wat voor impact dit heeft op jou als mens. En hoe je dit seizoen in kunt zetten om jouw nieuwe ideeën, projecten en nieuwe avonturen tot wasdom kunt laten komen.

virussen als ziekteverwekker?
Nieuwe Geneeskunde

Zijn claims over virussen als ziekteverwekker juist? Ontdek een andere kijk op virussen

In deze blog ontdek je een andere kijk op zogenaamde ziekteverwekkers, en dan met name virussen. Ook lees je meer over het ontstaan van de kiemtheorie, de geheimzinnige onderzoeken van Louis Pasteur, de 4 postulaten van Robert Koch, andere theorieën en ontdek je meer over exosomen. Tot slot worden de verschillende theorieën met elkaar vergeleken, met COVID-19 als voorbeeld.

Kanker: de kernoorzaak
Nieuwe Geneeskunde

Een andere manier van kijken naar kanker

In 2020 stierven er 168.678 personen in Nederland (aldus volksgezondheid.info). Hiervan stierven 47.046 personen (28%) aan kanker en goedaardige tumoren en 36.579 personen (22%) aan hart- en vaatziekten. Het lijkt met de tijd alsmaar meer te worden en misschien ken je in je omgeving ook steeds meer mensen die kanker als diagnose krijgen. Hoe kan dit? En is kanker werkelijk iets dat tegen ons werkt, of is het juist iets dat voor ons werkt? In deze blog ontdek je een andere kijk op kanker en dan met name longkanker (10.070 sterfgevallen in 2020). Disclaimer: Dit is geen vervanging van medisch advies, maar bedoeld ter inspiratie om je een ander kijk te bieden op kanker in plaats van het mainstream medische narratief.

in 3 min. helder hoeveel % energie je 'lekt'.

Kom er direct achter met de energielek-check (3 min.)

Energielek check