(3/3) Ons antwoord op de 9 frustraties over de gezondheidsindustrie

In deze blog ontdek je hoe we bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl antwoorden op de 9 frustraties uit de voorgaande blog . Liever de video bekijken? Bekijk hieronder de video:   Van quick fix naar aanpak van de..
Deel deze post:

In deze blog ontdek je hoe we bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl antwoorden op de 9 frustraties uit de voorgaande blog. Liever de video bekijken? Bekijk hieronder de video:

 

Van quick fix naar aanpak van de werkelijke oorzaak

Bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl zijn we allergisch voor pleisters plakken. Pleisters plakken waarmee je de symptomen wellicht even bestrijdt, maar niet de worteloorzaak van het probleem aanpakt. Vervolgens heb je er een aantal maanden later nog een klacht bij, een tijdje later nog iets en vervolgens beland je in een neerwaartse spiraal van alsmaar meer afhankelijkheid. Afhankelijk van pillen, spuitjes en allerlei andere rotzooi. Daarom richten we ons altijd op aanpak van de worteloorzaak van het probleem voor blijvende transformatie.

 

Van onwetendheid naar de juiste kennis

Bevrijd jezelf uit de gevangenis van onwetendheid met gezondheidsinformatie waarvan je niet wist dat je het miste. Integratie van de juiste informatie leidt uiteindelijk tot transformatie.

 

Van online programma’s volgen in je uppie, naar offline RESETS in de natuur met een groep gelijkgestemde broeders

Transformatie zit niet in je hoofd, maar in je lijf. Je kunt eindeloos veel boeken gaan lezen, seminars bezoeken en nog meer kennis tot je nemen. Met de wetenschap dat je over twee maanden, een jaar, of na 7 jaar, nog steeds vastzit op het niveau waar je nu zit. Kennis kan tot inzichten leiden, maar mentale blokkades los je niet op door nog meer mentale kennis tot je te nemen. Integendeel, je verwart jezelf er alleen maar mee. Wij geloven dat de transformatie die je zoekt daarom in het fysieke en emotionele aspect ligt.

 

Van ellenlange trajecten naar korte, krachtig & intense interventies

We geloven niet in lange trajecten, maar korte en krachtige 5-daagse mannenresets in de natuur voor maximaal resultaat. Volledige ontzorging van je kids, was en gedoe zodat je meer gedaan krijgt in een paar dagen dan dat je voor elkaar krijgt in een traject van een aantal maanden.

 

Van protocollen naar passend maatwerk

Ieder mens is uniek, daarom geloven we niet in vaste protocollen en procedures, maar passend maatwerk. Om jou vervolgens zo snel mogelijk naar dat punt te gidsen waar je wilt zijn.

 

Van curatief naar preventief

Waarom niet juist nu preventief werken aan je gezondheid? In plaats van pas aan de bel te trekken als het te laat is? Focus niet op succes in je buitenwereld, maar op succes in je binnenwereld. Als dat op orde is volgt de externe wereld vanzelf. 

Be at least as interested in what goes on inside you as what happens outside. If you get the inside right, the outside will fall into place. – Eckhart Tolle

Van specialistisch naar generalistisch

Alles beïnvloedt alles in je lichaam. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom kijken we vanuit holistisch perspectief naar jouw situatie.

 

Van hypes naar tijdloze principes

We geloven niet in hypes, maar tijdloze principes. Door terug te gaan naar de basis.

 

Van ratio naar wijsheid

De huidige wetenschap is doorgeschoten in het hoofd. Het is gebaseerd op de aanname van het materialisme, terwijl het meer mag gaan richting idealisme. Zodat het bewustzijn weer meegenomen wordt in de huidige wetenschap.

 

En nu?

Ben je hier enthousiast over geworden en ontvang je graag een wekelijks RESET-moment in je inbox? Meld je dan hier aan en krijg ook tijdelijk gratis toegang tot de ‘In 5 dagen Energiek videocursus’ (t.w.v. €110,-).

Klik hier om je aan te melden voor een wekelijks RESET-moment, nu tijdelijk met gratis videocursus >>>

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer:

mer beheersing
Opgeloste casussen

CASE: Van onbeheerst, obsessief & extreem naar beheerste kracht

Afgelopen week faciliteerde ik voor Peter een 48-uurse 1-op-1 energiemanagement training (vanwege privacy redenen noem ik hem nu Peter). In deze blog lees je de casus die hierbij grotendeels naar voren kwam. In een notendop ging het erom om van onbeheerst, extreem, impulsief, obsessief en niet aan te sturen gedrag naar meer beheerste kracht en verbinding met het hart te gaan. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben.

Opgeloste casussen

CASE: Van onrust & mist in je hoofd naar helderheid, overzicht & innerlijke rust

Afgelopen week faciliteerde ik voor advocaat Jan een 48-uurse 1-op-1 energiemanagement training (vanwege privacy redenen noem ik hem nu Jan). In deze blog lees je de casus die hierbij grotendeels naar voren kwam. In een notendop ging het erom om van drukke dagen, onrust en mist in zijn hoofd naar meer innerlijke rust, helderheid & overzicht te gaan. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben tijdens de 48-uurse RESET.

Niet gecategoriseerd

CASE: Vroeg & opgejaagd wakker worden

Een paar maanden geleden faciliteerde ik voor Bert een 48-uurse 1-op-1 RESET in de natuur (vanwege privacy redenen noem ik hem nu even Bert). In deze blog ontdek je de casus die hierbij met name naar voren kwam. In een notendop ging het erom om niet langer vroeg wakker te worden met een hoge hartslag en een opgejaagd gevoel. Hieronder lees je hoe we dit samen aangevlogen hebben tijdens de 48-uurse RESET.

Lezer van het boek?

Ontvang alle extra tools direct in je inbox

.