(3/3) Ons antwoord op de 9 frustraties over de gezondheidsindustrie

In deze blog ontdek je hoe we bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl antwoorden op de 9 frustraties uit de voorgaande blog . Liever de video bekijken? Bekijk hieronder de video:   Van quick fix naar aanpak van de..

Deel deze post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Ontvang Gratis een wekelijkse Energy Booster:

Plus Gratis Hoofdstuk uit mijn onlangs uitgegeven Boek: RESET!

Gratis. Elke vrijdag verstuurd. Uitschrijven kan altijd met 1 klik onderaan de mail.

In deze blog ontdek je hoe we bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl antwoorden op de 9 frustraties uit de voorgaande blog. Liever de video bekijken? Bekijk hieronder de video:

 

Van quick fix naar aanpak van de werkelijke oorzaak

Bij terugnaarjenatuur.phoenixsite.nl zijn we allergisch voor pleisters plakken. Pleisters plakken waarmee je de symptomen wellicht even bestrijdt, maar niet de worteloorzaak van het probleem aanpakt. Vervolgens heb je er een aantal maanden later nog een klacht bij, een tijdje later nog iets en vervolgens beland je in een neerwaartse spiraal van alsmaar meer afhankelijkheid. Afhankelijk van pillen, spuitjes en allerlei andere rotzooi. Daarom richten we ons altijd op aanpak van de worteloorzaak van het probleem voor blijvende transformatie.

 

Van onwetendheid naar de juiste kennis

Bevrijd jezelf uit de gevangenis van onwetendheid met gezondheidsinformatie waarvan je niet wist dat je het miste. Integratie van de juiste informatie leidt uiteindelijk tot transformatie.

 

Van online programma’s volgen in je uppie, naar offline RESETS in de natuur met een groep gelijkgestemde broeders

Transformatie zit niet in je hoofd, maar in je lijf. Je kunt eindeloos veel boeken gaan lezen, seminars bezoeken en nog meer kennis tot je nemen. Met de wetenschap dat je over twee maanden, een jaar, of na 7 jaar, nog steeds vastzit op het niveau waar je nu zit. Kennis kan tot inzichten leiden, maar mentale blokkades los je niet op door nog meer mentale kennis tot je te nemen. Integendeel, je verwart jezelf er alleen maar mee. Wij geloven dat de transformatie die je zoekt daarom in het fysieke en emotionele aspect ligt.

 

Van ellenlange trajecten naar korte, krachtig & intense interventies

We geloven niet in lange trajecten, maar korte en krachtige 5-daagse mannenresets in de natuur voor maximaal resultaat. Volledige ontzorging van je kids, was en gedoe zodat je meer gedaan krijgt in een paar dagen dan dat je voor elkaar krijgt in een traject van een aantal maanden.

 

Van protocollen naar passend maatwerk

Ieder mens is uniek, daarom geloven we niet in vaste protocollen en procedures, maar passend maatwerk. Om jou vervolgens zo snel mogelijk naar dat punt te gidsen waar je wilt zijn.

 

Van curatief naar preventief

Waarom niet juist nu preventief werken aan je gezondheid? In plaats van pas aan de bel te trekken als het te laat is? Focus niet op succes in je buitenwereld, maar op succes in je binnenwereld. Als dat op orde is volgt de externe wereld vanzelf. 

Be at least as interested in what goes on inside you as what happens outside. If you get the inside right, the outside will fall into place. – Eckhart Tolle

Van specialistisch naar generalistisch

Alles beïnvloedt alles in je lichaam. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom kijken we vanuit holistisch perspectief naar jouw situatie.

 

Van hypes naar tijdloze principes

We geloven niet in hypes, maar tijdloze principes. Door terug te gaan naar de basis.

 

Van ratio naar wijsheid

De huidige wetenschap is doorgeschoten in het hoofd. Het is gebaseerd op de aanname van het materialisme, terwijl het meer mag gaan richting idealisme. Zodat het bewustzijn weer meegenomen wordt in de huidige wetenschap.

 

En nu?

Ben je hier enthousiast over geworden en ontvang je graag een wekelijks RESET-moment in je inbox? Meld je dan hier aan en krijg ook tijdelijk gratis toegang tot de ‘In 5 dagen Energiek videocursus’ (t.w.v. €110,-).

Klik hier om je aan te melden voor een wekelijks RESET-moment, nu tijdelijk met gratis videocursus >>>

Ontvang Gratis een wekelijkse Energy Booster:

Plus Gratis Hoofdstuk uit mijn onlangs uitgegeven Boek: RESET!

Gratis. Elke vrijdag verstuurd. Uitschrijven kan altijd met 1 klik onderaan de mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer:

ANTI-winterdip
Sleep: Reboot je Brein

Ook zo vermoeid tijdens de winter? Tackel je winterdip met deze gemakkelijke stappen

In dit artikel lees je wat je kunt doen om een winterdip, -depressie of -blues te voorkomen of de symptomen te verlichten. Je bent niet de enige die zich vermoeid voelt of neerslachtige gevoelens ervaart tijdens deze donkere maanden. Daarom ontdek je in deze blog hoe je weer meer grip op je energieniveau krijgt gedurende de winter.

Ontdek je missie
Het geheime element van RESET

Wat is mijn missie in dit leven? Krijg meer helderheid over je missie met 5 vragen

Je kunt nog zoveel veerkracht ontwikkelen, maar je kunt niet met verandering omgaan als er geen onveranderlijke kern in je zit. De sleutel tot het vermogen om te veranderen is een onveranderlijk besef van wie je bent, waar je voor staat en wat je waardeert. Een missie helpt je om met de veranderingen mee te stromen. Het voorkomt dat je in deze alsmaar sneller veranderende wereld in een burn-out belandt. Veel zogenaamde mentale en emotionele ziekten zijn in feite symptomen van een onderliggend gevoel van zinloosheid of leegte. Logotherapie elimineert die leegte door je te helpen je unieke betekenis en je levensmissie te ontdekken. Hoe je dit kunt doen, ontdek je in deze blog

Het geheime element van RESET

Het hart: de sleutel tot onze grootste superkrachten (2/3)

Op het moment dat we leren hoe we hart en brein kunnen laten samenwerken, krijgen we de sleutel in handen om onze grootste superkrachten aan te spreken! Wat ik daarmee precies bedoel, ontdek je in deze blog.

in 3 min. helder hoeveel % energie je 'lekt'.

Kom er direct achter met de energielek-check (3 min.)

Energielek check