In welke voedingsmiddelen zit Omega 3?
3 augustus 2020 

In welke voedingsmiddelen zit Omega 3?

Zoals je in dit artikel kunt lezen zijn de omega 3 vetzuren enorm belangrijk. Het merendeel van de Nederlandse bevolking krijgt er tekort van binnen. En dan heb ik het vooral over de mariene visvetzuren EPA en DHA. De vetzuren die zorgen voor een betere celstofwisseling, minder mood swings, een versterkt immuunsysteem en allerlei andere voordelen zoals je in dit artikel kunt lezen. In dit artikel lees je waar je de omega 3 vetzuren uit vandaan kunt halen.

Omega 3 vetzuren per 100 gram

In onderstaande tabel vind je de verschillende bronnen van omega 3 vetzuren;

omega 3 voeding

Over de schrijver
Mijn naam is Jeroen de Wit. Ik houd van de natuur en de natuur vormt een grote inspiratiebron voor mij. Sinds ik 4 jaar geleden geleden besefte dat dit leven een deadline heeft, ben ik op ontdekkingsreis gegaan. Een ontdekkingsreis met de vraag: 'Welke factoren leiden tot gezondheid & geluk?'. Er kwamen verschillende gezondheidsprofessionals op mijn pad en tegelijkertijd stond ik ervan versteld hoe weinig we weten als het gaat om onze lichaam en mind. Daarom besloot ik de opgedane kennis te bundelen tot de 5 elementen van RE-SET. En dit platform op te zetten om de opgedane kennis en wijsheden nog meer te verspreiden. Daarnaast organiseer ik retreats, seminars en ben ik momenteel een aantal online trainingen aan het ontwikkelen.
Reactie plaatsen