De Wetenschap achter de wet van de aantrekking

bestaat de wet van de aantrekking?
In dit artikel kom je erachter hoe het komt dat je omgeving letterlijk een reflectie van je mind is. We zien een flinterdunne bandbreedte van het universele spectrum Als mensen zien we slechts een flinterdunne..
Deel deze post:
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  In dit artikel kom je erachter hoe het komt dat je omgeving letterlijk een reflectie van je mind is.

  We zien een flinterdunne bandbreedte van het universele spectrum

  Als mensen zien we slechts een flinterdunne bandbreedte van het universele spectrum. Heel veel kunnen we niet waarnemen en is onzichtbaar. Maar dat we het niet kunnen zien betekent niet dat het niet bestaat.

  Net zoals je weet dat er een Wi-Fi signaal is, een signaal voor de TV en een signaal voor de radio, omdat je hier in het dagelijks leven gebruik van maakt.

  Je elektromagnetisch veld

  Wat je ook niet kunt zien en waar we vaak wat minder bewust van zijn is ons eigen elektromagnetisch veld. Een elektromagnetisch veld dat gevormd wordt door je gedachtes en je gevoelens. Gedachtes zijn namelijk elektrisch geladen en gevoelens zijn magnetisch, samen creëren zij een elektromagnetisch veld. Een voorbeeld van een elektromagnetisch veld zie je in de figuur hieronder.

  Met dit elektromagnetisch veld tune je als het ware in op de realiteit zoals je die nu ervaart. vergelijk het met een radio. Op het moment dat je intunet op radio 538, ontvang je radio 538. Zo werkt het ook met je eigen elektromagnetisch veld. Met je eigen elektromagnetisch veld tune je namelijk in op het kwantumveld. (als je dit betrekt tot de radio, kan je het kwantumveld vergelijken met de ether waarin oneindig veel frequenties zitten en elke frequentie haar eigen radiozender heeft waarop je jezelf kunt afstemmen.)

  Het kwantumveld

  Het kwantumveld bestaat uit geen tijd, geen plaatsen, geen ruimte, maar juist oneindig veel dimensies, oneindig veel ruimte, oneindig veel tijd. Met je eigen elektromagnetisch veld tune je op dit kwantumveld in en bepaal je zelf wat je wilt ontvangen.

  Door je gedachtes en gevoelens te veranderen zal je je elektromagnetisch veld veranderen en dus ook datgene veranderen wat je ontvangt.

  Dus als je verlangt naar rijkdom, vraag jezelf dan af hoe het zou voelen om rijk te zijn, misschien is dit vrijheid. Vervolgens combineer je dit gevoel met een verheven intentie, dat wat je er concreet mee bedoelt.

  Bijvoorbeeld €5k per maand verdienen, een mooi huis op Ibiza of wat dan ook. Zodra je je gedachtes en emoties verandert verander je je elektromagnetisch veld. En omdat je omgeving een reflectie is van je mind zou er vroeg of laat bewijs moeten zijn in je leven.

  Coïncidenties ontstaan…

  Ineens komen er nieuwe kansen op je pad, of ‘toevallige’ ontmoetingen die je leiden naar de realiteit die je wenst te creëren.

  Dit betekent niet dat je met een zak chips op de bank kan blijven liggen, terwijl je je favoriete Netflix serie bingewatched. Gaston van de Nationale Postcode Loterij zal helaas niet ineens op je deur kloppen met een cheque van €5.000.000,-.

  Kortom

  Zorg er voor dat de keuzes die je maakt in lijn staan met datgene waar je naar verlangt. Terwijl je doet alsof het al werkelijkheid is. Alsof de gebeurtenis al heeft plaatsgevonden. En dat je bedankt voordat het zich heeft gemanifesteerd.

  .

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meer:

  Hoe je uit je hoofd komt
  Relax: Ontspannen met Stress

  Stop met malen. Innerlijke rust in 5 stappen

  Malen, malen, malen. Een hoofd dat maar eindeloos door blijft denken en op ontploffen staat. Dit, dat, toen, als, wat, maar. Informatie aan het verwerken, op volle toeren bezig. Hoe stop je dit? Hoe kom je weer terug in verbinding met je lijf? Dat je weer volop de innerlijke rust voelt die je wilt voelen? In deze blog ontdek je 5 manieren hoe je dat kunt doen.

  Gezond eten is goedkoop
  Eat: Ontdek hét Powerdieet

  Gezond eten is niet duur. Zo eet je gezonder, zonder meer uit te geven:

  Wanneer je van een voedingspatroon vol granen en bewerkte voeding (vulling 😉 overschakelt naar een voedingspatroon met meer dierlijke eiwitten, groentes & fruit kan het zijn dat je schrikt van het verschil in uitgaven aan je eten. Een voedingspatroon met meer verse groentes en dierlijke eiwitten is gewoonweg duurder dan een typisch Westers dieet vol bewerkte producten (brood, koek, snoep, chips, pasta, rijst, aardappelen) met gesubsidieerde grondstoffen (graan, mais, soja). Maar hoe kan je je uitgaven op het gebied van voeding gelijk houden of zelfs verminderen, terwijl je tegelijkertijd gezonder eet? Dat ontdek je in deze blog.

  Het is lente: symboliek
  Seizoenen

  Het is lente: tijd voor vernieuwing en wedergeboorte

  Yes! De lente is er. In deze blog lees je meer over de symboliek van de lente. Wat voor impact dit heeft op jou als mens. En hoe je dit seizoen in kunt zetten om jouw nieuwe ideeën, projecten en nieuwe avonturen tot wasdom kunt laten komen.

  virussen als ziekteverwekker?
  Nieuwe Geneeskunde

  Zijn claims over virussen als ziekteverwekker juist? Ontdek een andere kijk op virussen

  In deze blog ontdek je een andere kijk op zogenaamde ziekteverwekkers, en dan met name virussen. Ook lees je meer over het ontstaan van de kiemtheorie, de geheimzinnige onderzoeken van Louis Pasteur, de 4 postulaten van Robert Koch, andere theorieën en ontdek je meer over exosomen. Tot slot worden de verschillende theorieën met elkaar vergeleken, met COVID-19 als voorbeeld.

  Lezer van het boek?

  Ontvang alle extra tools direct in je inbox

  .