De Wetenschap achter de wet van de aantrekking

bestaat de wet van de aantrekking?
In dit artikel kom je erachter hoe het komt dat je omgeving letterlijk een reflectie van je mind is. We zien een flinterdunne bandbreedte van het universele spectrum Als mensen zien we slechts een flinterdunne..

Deel deze post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Ontvang Gratis een wekelijkse Energy Booster:

Plus Gratis Hoofdstuk uit mijn onlangs uitgegeven Boek: RESET!

Gratis. Elke vrijdag verstuurd. Uitschrijven kan altijd met 1 klik onderaan de mail.

In dit artikel kom je erachter hoe het komt dat je omgeving letterlijk een reflectie van je mind is.

We zien een flinterdunne bandbreedte van het universele spectrum

Als mensen zien we slechts een flinterdunne bandbreedte van het universele spectrum. Heel veel kunnen we niet waarnemen en is onzichtbaar. Maar dat we het niet kunnen zien betekent niet dat het niet bestaat.

Net zoals je weet dat er een Wi-Fi signaal is, een signaal voor de TV en een signaal voor de radio, omdat je hier in het dagelijks leven gebruik van maakt.

Je elektromagnetisch veld

Wat je ook niet kunt zien en waar we vaak wat minder bewust van zijn is ons eigen elektromagnetisch veld. Een elektromagnetisch veld dat gevormd wordt door je gedachtes en je gevoelens. Gedachtes zijn namelijk elektrisch geladen en gevoelens zijn magnetisch, samen creëren zij een elektromagnetisch veld. Een voorbeeld van een elektromagnetisch veld zie je in de figuur hieronder.

Met dit elektromagnetisch veld tune je als het ware in op de realiteit zoals je die nu ervaart. vergelijk het met een radio. Op het moment dat je intunet op radio 538, ontvang je radio 538. Zo werkt het ook met je eigen elektromagnetisch veld. Met je eigen elektromagnetisch veld tune je namelijk in op het kwantumveld. (als je dit betrekt tot de radio, kan je het kwantumveld vergelijken met de ether waarin oneindig veel frequenties zitten en elke frequentie haar eigen radiozender heeft waarop je jezelf kunt afstemmen.)

Het kwantumveld

Het kwantumveld bestaat uit geen tijd, geen plaatsen, geen ruimte, maar juist oneindig veel dimensies, oneindig veel ruimte, oneindig veel tijd. Met je eigen elektromagnetisch veld tune je op dit kwantumveld in en bepaal je zelf wat je wilt ontvangen.

Door je gedachtes en gevoelens te veranderen zal je je elektromagnetisch veld veranderen en dus ook datgene veranderen wat je ontvangt.

Dus als je verlangt naar rijkdom, vraag jezelf dan af hoe het zou voelen om rijk te zijn, misschien is dit vrijheid. Vervolgens combineer je dit gevoel met een verheven intentie, dat wat je er concreet mee bedoelt.

Bijvoorbeeld €5k per maand verdienen, een mooi huis op Ibiza of wat dan ook. Zodra je je gedachtes en emoties verandert verander je je elektromagnetisch veld. En omdat je omgeving een reflectie is van je mind zou er vroeg of laat bewijs moeten zijn in je leven.

Coïncidenties ontstaan…

Ineens komen er nieuwe kansen op je pad, of ‘toevallige’ ontmoetingen die je leiden naar de realiteit die je wenst te creëren.

Dit betekent niet dat je met een zak chips op de bank kan blijven liggen, terwijl je je favoriete Netflix serie bingewatched. Gaston van de Nationale Postcode Loterij zal helaas niet ineens op je deur kloppen met een cheque van €5.000.000,-.

Kortom

Zorg er voor dat de keuzes die je maakt in lijn staan met datgene waar je naar verlangt. Terwijl je doet alsof het al werkelijkheid is. Alsof de gebeurtenis al heeft plaatsgevonden. En dat je bedankt voordat het zich heeft gemanifesteerd.

Ontvang Gratis een wekelijkse Energy Booster:

Plus Gratis Hoofdstuk uit mijn onlangs uitgegeven Boek: RESET!

Gratis. Elke vrijdag verstuurd. Uitschrijven kan altijd met 1 klik onderaan de mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer:

ANTI-winterdip
Sleep: Reboot je Brein

Ook zo vermoeid tijdens de winter? Tackel je winterdip met deze gemakkelijke stappen

In dit artikel lees je wat je kunt doen om een winterdip, -depressie of -blues te voorkomen of de symptomen te verlichten. Je bent niet de enige die zich vermoeid voelt of neerslachtige gevoelens ervaart tijdens deze donkere maanden. Daarom ontdek je in deze blog hoe je weer meer grip op je energieniveau krijgt gedurende de winter.

Ontdek je missie
Het geheime element van RESET

Wat is mijn missie in dit leven? Krijg meer helderheid over je missie met 5 vragen

Je kunt nog zoveel veerkracht ontwikkelen, maar je kunt niet met verandering omgaan als er geen onveranderlijke kern in je zit. De sleutel tot het vermogen om te veranderen is een onveranderlijk besef van wie je bent, waar je voor staat en wat je waardeert. Een missie helpt je om met de veranderingen mee te stromen. Het voorkomt dat je in deze alsmaar sneller veranderende wereld in een burn-out belandt. Veel zogenaamde mentale en emotionele ziekten zijn in feite symptomen van een onderliggend gevoel van zinloosheid of leegte. Logotherapie elimineert die leegte door je te helpen je unieke betekenis en je levensmissie te ontdekken. Hoe je dit kunt doen, ontdek je in deze blog

Het geheime element van RESET

Het hart: de sleutel tot onze grootste superkrachten (2/3)

Op het moment dat we leren hoe we hart en brein kunnen laten samenwerken, krijgen we de sleutel in handen om onze grootste superkrachten aan te spreken! Wat ik daarmee precies bedoel, ontdek je in deze blog.

in 3 min. helder hoeveel % energie je 'lekt'.

Kom er direct achter met de energielek-check (3 min.)

Energielek check