arrow_drop_up arrow_drop_down
De Wetenschap achter de wet van de aantrekking
15 februari 2021 

De Wetenschap achter de wet van de aantrekking

In dit artikel kom je erachter hoe het komt dat je omgeving letterlijk een reflectie van je mind is.

We zien een flinterdunne bandbreedte van het universele spectrum

Als mensen zien we slechts een flinterdunne bandbreedte van het universele spectrum. Heel veel kunnen we niet waarnemen en is onzichtbaar. Maar dat we het niet kunnen zien betekent niet dat het niet bestaat.

Net zoals je weet dat er een Wi-Fi signaal is, een signaal voor de TV en een signaal voor de radio, omdat je hier in het dagelijks leven gebruik van maakt.

Je elektromagnetisch veld

Wat je ook niet kunt zien en waar we vaak wat minder bewust van zijn is ons eigen elektromagnetisch veld. Een elektromagnetisch veld dat gevormd wordt door je gedachtes en je gevoelens. Gedachtes zijn namelijk elektrisch geladen en gevoelens zijn magnetisch, samen creëren zij een elektromagnetisch veld. Een voorbeeld van een elektromagnetisch veld zie je in de figuur hieronder.

Met dit elektromagnetisch veld tune je als het ware in op de realiteit zoals je die nu ervaart. vergelijk het met een radio. Op het moment dat je intunet op radio 538, ontvang je radio 538. Zo werkt het ook met je eigen elektromagnetisch veld. Met je eigen elektromagnetisch veld tune je namelijk in op het kwantumveld. (als je dit betrekt tot de radio, kan je het kwantumveld vergelijken met de ether waarin oneindig veel frequenties zitten en elke frequentie haar eigen radiozender heeft waarop je jezelf kunt afstemmen.)

Het kwantumveld

Het kwantumveld bestaat uit geen tijd, geen plaatsen, geen ruimte, maar juist oneindig veel dimensies, oneindig veel ruimte, oneindig veel tijd. Met je eigen elektromagnetisch veld tune je op dit kwantumveld in en bepaal je zelf wat je wilt ontvangen.

Door je gedachtes en gevoelens te veranderen zal je je elektromagnetisch veld veranderen en dus ook datgene veranderen wat je ontvangt.

Dus als je verlangt naar rijkdom, vraag jezelf dan af hoe het zou voelen om rijk te zijn, misschien is dit vrijheid. Vervolgens combineer je dit gevoel met een verheven intentie, dat wat je er concreet mee bedoelt.

Bijvoorbeeld €5k per maand verdienen, een mooi huis op Ibiza of wat dan ook. Zodra je je gedachtes en emoties verandert verander je je elektromagnetisch veld. En omdat je omgeving een reflectie is van je mind zou er vroeg of laat bewijs moeten zijn in je leven.

Coïncidenties ontstaan…

Ineens komen er nieuwe kansen op je pad, of ‘toevallige’ ontmoetingen die je leiden naar de realiteit die je wenst te creëren.

Dit betekent niet dat je met een zak chips op de bank kan blijven liggen, terwijl je je favoriete Netflix serie bingewatched. Gaston van de Nationale Postcode Loterij zal helaas niet ineens op je deur kloppen met een cheque van €5.000.000,-.

Kortom

Zorg er voor dat de keuzes die je maakt in lijn staan met datgene waar je naar verlangt. Terwijl je doet alsof het al werkelijkheid is. Alsof de gebeurtenis al heeft plaatsgevonden. En dat je bedankt voordat het zich heeft gemanifesteerd.

Over de schrijver
Mijn naam is Jeroen de Wit. Ik houd van de natuur en de natuur vormt een grote inspiratiebron voor mij. Sinds ik 4 jaar geleden geleden besefte dat dit leven een deadline heeft, ben ik op ontdekkingsreis gegaan. Een ontdekkingsreis met de vraag: 'Welke factoren leiden tot gezondheid & geluk?'. Er kwamen verschillende gezondheidsprofessionals op mijn pad en tegelijkertijd stond ik ervan versteld hoe weinig we weten als het gaat om onze lichaam en mind. Daarom besloot ik de opgedane kennis te bundelen tot de 5 elementen van RE-SET. En dit platform op te zetten om de opgedane kennis en wijsheden nog meer te verspreiden. Daarnaast organiseer ik retreats, seminars en ben ik momenteel een aantal online trainingen aan het ontwikkelen.
Reactie plaatsen