Doe de volledige scan voor maar 100,-

PRESET scan:
Eindelijk grip op je Energieniveau & Rust

Volledig inzicht in je energiemanagement als leidinggevende man voor een belachelijk lage prijs.

✅ Pijnloze bloedafname zonder dat je naar een prikpost hoeft te gaan.

✅ Geen symptoombestrijding, maar oplossingen die je écht verder helpen.

✅ Concrete stappen voor direct meer energie in je dag.

‘Ik houd nu meer energie over en heb meer headspace.’

”De scan heeft me erg veel inzichten en praktische handvatten gegeven, die me erg helpen bij het behalen van m‚Äôn doelen en te groeien. Ik houd hierdoor meer energie over en ik heb meer headspace, waardoor ik weer aan m‚Äôn toekomst kan werken. Jeroen heeft veel kennis en gaat goed in op de zaken waar je tegenaan loopt of niet bewust van bent.”

Arnold Schutter - Business Manager

Waarom deze PRESET?

De meeste mannen die verlangen naar een energieker leven met meer rust en structuur hebben een van de volgende twee problemen:

‚ĚĆ Ze weten niet hoe ze meer energie uit hun lijf kunnen halen

‚ĚĆ Ze vallen steeds weer terug in oude patronen

Logisch, want je bent immers al druk genoeg op de zaak en in je privéleven. Wat je dan vaak ziet, is dat mannen maar door blijven rennen met de illusie dat het vanzelf wel over zal gaan. Terwijl je niet luistert naar de signalen die je lijf je al een tijdje wilt geven.

Dat is precies waarom Jeroen deze scan heeft ontwikkeld.

Middels pijnloze vingerpriktesten kun je eenvoudig zelf thuis bloed afnemen en via de brievenbus toesturen naar een laboratorium.

Vervolgens worden de belangrijkste biomarkers in je bloed gemeten en krijg je binnen 5 werkdagen de resultaten toegestuurd.

Daarna bespreken we in een korte zoom-call van 30 minuten waar jouw grootste energielekken op dit moment zitten, dus niet een standaard verhaaltje, dat niet bij jouw persoonlijke situatie past. We houden rekening met jouw als man, en jouw manier van leven.

Deze scan is alleen bedoeld voor mannen die vastlopen in het herstel van vermoeidheidsklachten en hun energieniveau weer willen optimaliseren, terwijl ze tegelijkertijd meer innerlijke rust ervaren.

Je kunt hieronder de kosten (100,- excl. BTW) afrekenen, waarna de testkit binnen een week op je deurmat valt.

De PRESET in 3 stappen

1. Bestel de bloedtest

Jouw bloedtest snel in huis, bestel op werkdagen voor 16u en jouw test valt binnen 2 werkdagen op je deurmat.

2. Neem thuis de test af

Neem eenvoudig thuis de test af en stuur deze gratis retour via de lokale brievenbus.

3. Ontvang de uitslag

Ontvang binnen 6 werkdagen jouw persoonlijk resultaat in een beveiligd bericht en bespreek deze samen met Jeroen in een korte online ZOOM call.

Ik ontvang graag de testkit

Wat wordt er in kaart gebracht?

Vit. & Mineralen

Bloedmeting van vitamine D, B12, Foliumzuur & Ijzer.

Slaapkwaliteit

De kwaliteit van je nacht bepaalt de kwaliteit van je dag

Darmgezondheid

In kaart brengen van stoelgang

Seksdrive

In kaart brengen seksdrive

Hart- en vaten

Bloedmeting van cholesterolwaardes (HDL, LDL & Triglyceriden)

Ontstekingen

Bloedmeting ontstekings-waardes (hs-CRP)

Niergezondheid

Bloedmeting nierwaardes (kreatinine)

levergezondheid

Bloedmeting leverwaardes (ALAT & Gamma-GT)

Schildklier

Bloedmeting schildklierhormonen (TSH)

Testosteron

Bloedmeting testosteron

‘Ik voel mij nu fitter en slaap rustiger dan voorheen.’

‚ÄėIk dacht altijd dat ik mijn gezondheid wel redelijk op orde had, maar ik kwam erachter met de PRESET-scan waarom ik soms toch ups en downs ervaar in mijn energie. Het voordeel is dat ik nu bewuster geworden ben en beter weet wat voor mijn lichaam wel √©n niet goed werkt. Daardoor voel ik mij nu fitter en slaap ik rustiger dan voorheen.‚Äô

Thijs Unij - Abundancy.nl

‘Mijn leven is weer energieker!’

”Wat een kennis heeft Jeroen! Op een rustige en duidelijke manier deelt hij zijn kennis en geeft hij praktische tips en oefeningen mee om de opgedane kennis toe te passen in je leven. Mijn leven is dankzij Jeroen weer Energieker !”

Erwin Brakels

‘Voor mij eigenlijk beste¬†coaching ever.’

Gister de RESET afgerond. Super ervaring en heel veel geleerd. Voor mij eigenlijk beste coaching ever. Waar alle facetten van energiemanagement van jezelf aan bod komen.

De PRESET scan in een notendop

Wat heb je aan KPI’s in je bedrijf, als je de KPI’s mist van je eigen lijf?

Sterk leiderschap begint met een sterk lijf.

Daarom brengen we de belangrijkste KPI’s van je eigen IK-BV in kaart tijdens deze PRESET scan.

Je gaat naar huis met een ingevuld dashboard, zodat je in 1 oogopslag helder hebt wat nu het meeste aandacht verdient en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

1-127x127

Vertrouwensgarantie

Staan alle KPI’s op het dashboard in het groen?

Dan krijg je je volledige aankoopbedrag teruggestort.

Daar doen we niet moeilijk over.

Veelgestelde vragen PRESET

Dit is een compleet preventief gezondheidsonderzoek via een samenwerking met mijnlabtest.nl en geeft een uitgebreid beeld van de gezondheid. Dit onderzoek richt zich op gezondheidsaspecten die te maken hebben met preventie zoals vitaminen, mineralen, vetten en afvalstoffen in het lichaam. De uitslag laat zien of de bloedwaarden op deze onderdelen op peil zijn of dat er sprake is van een tekort. Samen met de uitslag ontvangt je persoonlijk en concreet leefstijladvies dat je kan helpen bij het verbeteren van je bloedwaarden.

Hieronder vind je meer informatie over de onderdelen die in dit onderzoek getest worden.

Vitaminen en mineralen tekort test

Wanneer je preventief bezig bent met je gezondheid spelen vitamines en mineralen een belangrijke rol. Ze zijn onder meer belangrijk voor het immuunsysteem, onze groei en om vermoeidheid te voorkomen. In het bloed kunnen eventuele tekorten in een vroeg stadium worden opgespoord. In dit uitgebreide preventief bloedonderzoek wordt daarom gekeken naar de vitamines D, B6, B12, foliumzuur en ijzer.

Vitamine D hebben we nodig voor sterke en gezonde tanden en botten. Onze huid is met voldoende zonkracht zelf in staat om vitamine D aanmaken, maar de kans is groot dat we door gebrek aan zon in de herfst- en wintermaanden een tekort krijgen.

Vitamine B12 halen we uit dierlijke producten. Het zorgt voor een goede weerstand en goede werking van het zenuwstelsel. Ook speelt vitamine B12 een rol bij de stofwisseling van foliumzuur. Een tekort aan vitamine B12 kan leiden tot klachten zoals depressiviteit, tintelingen, zware vermoeidheid en concentratiestoornissen.

Foliumzuur speelt een belangrijke rol bij de werking van onze zenuwen en de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Inname van foliumzuur is ook belangrijk voor zwanger vrouwen; bij een tekort aan foliumzuur heeft het ongeboren kind een verhoogde kans op een hazenlip, open ruggetje, of gespleten verhemelte. Bij een tekort aan foliumzuur kunnen verschillende voedingstoffen mogelijk slechter worden opgenomen wat kan leiden tot gewichtsverlies en vermoeidheid.

We hebben ijzer nodig voor het vormen van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen. Deze cellen vervoeren zuurstof door ons lichaam. IJzer draagt ook bij aan een goede werking van ons afweersysteem. Om ervoor te zorgen dat deze processen optimaal verlopen is het belangrijk dat er geen ijzertekort ontstaat.

Testen van cholesterol

Deze test geeft een volledig beeld van cholesterol. Je krijgt direct inzicht in het totaal cholesterol (TC), HDL cholesterol en het LDL cholesterol, triglyceriden en Hs-CRP. Een hoog cholesterol kan het risico op hart en vaatziekten verhogen. Vooral de verhouding, risico index, tussen HDL en LDL cholesterol geeft een goed beeld van de gezondheid van je bloedvaten. Het soort cholesterol, HDL, zorgt ervoor dat het soort cholesterol, LDL, wordt afgevoerd naar de lever zodat het zich niet kan ophopen aan de wanden van je bloedvaten. LDL cholesterol verhoogt je bloeddruk en de kans op hart- en vaatziekten. Een hoog HDL niveau is in tegenstelling tot een hoog LDL niveau positief; het helpt het risico op hart- en vaatziekten te verkleinen. Ook het triglyceriden niveau wordt gemeten. Triglyceriden is een type vet waarin ons lichaam energie opslaat. Een hoog triglyceriden niveau kan ook het risico op hart en vaatziekten verhogen, het is dus gunstig als dit niveau zo laag mogelijk gehouden wordt door middel van een gezonde leefstijl.

Hs-CRP je hs-CRP niveau, wat laaggradige ontstekingen blootlegt, wordt binnen deze test gemeten. In tegenstelling tot acute ontstekingen met duidelijke klachten bestaan er ook milde ontstekingen die niet gepaard gaan een reactie van pijn of koorts. Deze laaggradige ontstekingen kunnen echter lange tijd blijven sluimeren en zorgen voor schade aan de bloedvaten. Een gevolg hiervan is dat het LDL cholesterol zo makkelijker aan de wanden kan vastkleven.

Werking van nieren en lever

Creatinine is een afvalproduct van je spieren. Je nieren zorgen ervoor dat deze stof uit het bloed verwijderd wordt. Een hoog creatinine niveau toont aan dat de nieren beschadigd zijn, ze kunnen de stof niet meer goed uit het bloed halen. Het is mogelijk dat de verhoging van tijdelijke aard is; door bijvoorbeeld een val kunnen de spieren beschadigd zijn waardoor er meer spierafbraak dan gewoonlijk is.

ALAT is een enzym en komt vooral voor in levercellen. Bij beschadiging van levercellen lekken deze enzymen uit de lever en komen ze in het bloed terecht. Als er in het bloed een hoog niveau ALAT wordt gemeten, kan dit duiden op beschadiging van de lever. Ook het enzym Gamma GT geeft informatie over de lever, evenals de galwegen. Het is mogelijk dat het Gamma GT niveau iets verhoogd is door medicijnen en / of alcohol. Als het niveau flink verhoogd is kan dit wijzen op alcoholmisbruik of problemen met de afvoer van galvloeistof, bijvoorbeeld bij galstenen.

Test de werking van je schildklier

Je stofwisseling zorgt ervoor dat de voedingsstoffen en calorie√ęn die je binnenkrijgt omgezet worden in stoffen die je lichaam kan gebruiken. Door de¬†TSH waardete meten krijg je inzicht in de werking van je schildklier. Als een schildklier goed werkt maakt deze steeds precies genoeg schildklierhormonen (T3 en T4) aan. Het is echter mogelijk dat er iets mis in met de aangifte of de afgifte van de schildklierhormonen, waardoor de stofwisseling niet optimaal verloopt. TSH zit in deze uitgebreide bloedtest.

Testen van testosteron

Wat is de functie van testosteron?

Testosteron het mannelijke geslachtshormoon dat erom bekend staat invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van mannelijke geslachtskenmerken. Op latere leeftijd is testosteron erg belangrijk voor je spieren, botten, huid, hersenen en prostaat. Testosteron regelt onder andere de vetregulatie en -opslag, en het bloedsuikergehalte en bloeddruk. Ook stimuleert het de aanmaak van het beenmerg en heeft testosteron een invloed op de stevigheid van het bot (botdichtheid) en de groei van spieren. Verder heeft het hormoon een invloed op de kwaliteit van de erectie, de werking van de prostaat en de aanmaak van sperma. Testosteron is essentieel voor het libido. Testosteron speelt ook een rol bij (het voorkomen van) depressies. Mannen ouder dan 35 krijgen te maken met een langzame daling van het testosteronniveau. Als het testosteronniveau te snel daalt kunnen klachten optreden zoals  vermoeidheid, slaapklachten, botontkalking, erectiestoornissen, hart- en vaatziekten, het metabool syndroom en verlies van spierkracht.

Wanneer is een testosteron test zinvol?

Verschillende symptomen kunnen wijzen op een testosteron tekort. Als je aanhoudend last hebt van klachten zoals vermoeidheid, lusteloosheid, een verminderd libido of problemen met de erectie zou dit met een laag testosteronniveau te maken kunnen hebben. Een verlaagd niveau kan ook van invloed zijn op spiergroei en de hoeveelheid lichaamsvet. Testosteron en spiermassa zijn met elkaar verbonden. Als je spiermassa kwijtraakt terwijl je evenveel sport als voorheen of fanatiek aan krachttraining doet en spiergroei achterblijft, kan een testosteron test uitwijzen of dit met een laag testosterongehalte te maken heeft. Een tekort kan zich ook uiten in snel aankomen of moeilijk afvallen. Dit heeft ermee te maken dat testosteron de stofwisseling stimuleert en het lichaam hierdoor meer energie verbruikt wat de vetverbranding ten goede komt.

Heb je last van één of meerdere van deze symptomen dan kan een laag testosterongehalte de oorzaak zijn. Een testosteron test laat zien of er sprake is van een testosteron tekort.

Het resultaat van een testosteron test

De uitslag van deze testosteron test geeft inzicht in je testosteronniveau op dit moment. Hiernaast geeft de uitslag informatie over wat een gezond testosteronniveau is en wat jouw resultaat betekent. Vervolgens krijg je aan de hand van enkele aanbevelingen advies over hoe je een goed testosteronniveau kan behouden of een waarde buiten het optimale bereik op een natuurlijke wijze kunt verbeteren.

Gebonden en vrij testosteron

Testosteron komt zowel vrij in het bloed als gebonden aan eiwitten voor. In de European Male Ageing Study is bij 3200 mannen het totale en vrije testosteron gemeten. Het vrije testosteron bleek een goede voorspeller voor klachten. Mannen waarbij het vrije testosteron laag was hadden meer last van klachten dan mannen waarbij het totale testosteron laag was. Bij een laag totaal testosteron en een normaal vrij testosteron werden geen klachten geobserveerd.

Bekijk het dashboard van mijn eigen bloedtesten via deze link.

Nu voor 100,- excl. BTW

De PRESET
Krijg weer grip op je energieniveau

✅ Pijnloze vingerpriktesten om eenvoudig zelf bloed af te nemen thuisgestuurd

✅ Uitgebreid rapport voor inzicht in je biomarkers

✅ Inclusief korte online ZOOM call voor bespreken resultaten

✅ Persoonlijk dashboard van je eigen IK-BV thuisgestuurd

✅ Geen quick fixes, maar oplossingen die je écht verder helpen