In 30 min. Helder waarom je vermoeid bent

Assessment met 5 online vragenlijsten om de werkelijke oorzaak van je vermoeidheidsklachten bloot te leggen + drie persoonlijke gezondheidsadviezen om de klachten te verlichten.


Direct toegang

Persoonlijk advies

Algemene kennis geeft geen resultaat. Daarom persoonlijk advies op maat.

Bewezen kennis

Opgeleid door de #1 leefstijlgeneeskundige van NL. Al 3.500 mensen profiteerden van deze methode.

Snelheid

Binnen 14 dagen meer:

 • Energie
 • Rust 
 • Slaap

Helder: Jouw Persoonlijke Energie RE-SET

Klik op onderstaande button om direct aan de slag te gaan:

Voor wie is Helder?

Herken je dit ook?

 1. Je voelt je de laatste tijd vermoeid, 
 2. Je slaapt slechter dan normaal, 
 3. Je ergert je sneller aan mensen en situaties.
 4. Je mist structuur en raakt snel afgeleid.
 5. Je blijft eindeloos je e-mails ophalen & telefoon checken.

Langzaam raak je aan dit lagere energieniveau gewend en begin je te denken dat dit normaal is.

Tegelijkertijd probeer je er van alles aan te doen om je lichamelijke klachten te verlichten. Je leest veel artikelen, download af en toe een E-boekje of leest een boek om van je lichamelijke klachten af te komen. Maar het is lastig om betrouwbare kennis te verzamelen, laat staan toepasbare kennis. Want het er is aanbod genoeg, maar waar moet je starten?

Diep vanbinnen weet je dat je niet je lichaam geeft wat het nodig heeft. Dat je huidige manier van leven je meer energie kost dan dat het je oplevert.

En dat de balans zoek is.

Het lijkt alleen maar erger te worden en alleen al deze gedachten over de toekomst leveren je veel stress op. Het beïnvloedt zelfs de mensen om je heen. Je bent niet meer de leukste partner, hebt te weinig oprechte aandacht voor je kinderen en je hebt vaak geen tijd of zin voor vrienden. Daarnaast kom je maar met moeite uit bed en heb je minder zin om de dag te starten. 

Toch ga je door. Je hebt geen andere keuze.

Ooit zal het beter gaan, toch?

Het is tijd voor jouw energie RE-SET

Hoe zou het zijn als:

 • Je de juiste kennis in handen krijgt om je vermoeidheidsklachten drastisch te gaan verlichten?
 • Je op korte termijn meer mentale rust en energie zou ervaren?
 • Je ontspannen met stress om kunt gaan?
 • Je weer grip krijgt op jouw energieniveau?
 • Je weer meer in de flow komt, ontspannen kunt werken en meer van het leven kunt gaan genieten?

Met Helder kraak je de code.

Je krijgt je de meest praktische gezondheidsadviezen op basis van de uitslagen van de vragenlijsten.

Direct toegang

Dit kan je verwachten:

Met jouw persoonlijke energie RESET krijg je eindelijk Helderheid over welke processen en systemen er in jouw lichaam & leven uit balans zijn. Vervolgens krijg je op basis van deze uitslagen drie persoonlijke én praktische gezondheidsadviezen om jezelf weer in balans te krijgen. Daarbij beperkt de energie RESET zich niet alleen tot de voeding, de mind of de slaap, maar richt het zich juist op het totale leven. Zo pak je de werkelijke oorzaak aan om jouw klachten blijvend te verlichten. 

Hiermee bedoel ik de vijf elementen van RESET:

De vijf elementen van RE-SET

 • Relax: De juiste ontspanning
 • Exercise: De juiste beweging
 • Sleep: De juiste slaap
 • Eat: De juiste voeding
 • Think: Mindset

Dit is wat het je oplevert

Rust & Ontspanning

Minder gestrest, zorgen maken. Meer rust in je hoofd en gemakkelijker ontspannen

Meer energie

Sta weer met volle energie op. Klaar om de dag te starten.

Verbeterd humeur

Kom weer lekkerder in je vel te zitten, doordat je je lichaam geeft wat het nodig heeft.

Knopen weer kunnen doorhakken

Niet langer dingen uitstellen en besluiteloos door het leven gaan. Maar eindelijk weer in staat zijn om levensknopen door te hakken.

Structuur & Richting

Een Helder én concreet stappenplan die jou leidt naar een kerngezond & energiek leven.

Betere slaap

Minder piekeren 's avonds. Maar juist makkelijker in slaap vallen, doorslapen en uitgerust de dag beginnen.

Vertrouwen in het proces

Meer vertrouwen in het proces naar een kerngezond & energiek leven met de tools die je aangereikt krijgt.
Ja, dat wil ik ook!


Deze mensen kijken tevreden terug:

Helder laat je nadenken en zorgt ervoor dat je de juiste stappen gaat zetten naar een beter leven. Ik ben nooit meer moe.

Remco Broere

Ik dacht altijd dat ik mijn gezondheid wel redelijk op orde had, maar ik kwam erachter met de checklists waarom ik soms toch ups en downs ervaar in mijn energie. Het voordeel is dat ik nu bewuster geworden ben en beter weet wat voor mijn lichaam wel én niet goed werkt. Daardoor voel ik mij nu fitter en slaap ik rustiger dan voorheen.

Thijs Unij

Binnen een week waren de eerste 

resultaten al merkbaar.

Nu, na een maand zijn alle klachten verdwenen en 

voel me een stuk fitter

Dank Jeroen!

Robert Bakker

Jeroen heeft mij een helder en duidelijk stappen- en voedingsplan meegegeven waar ik direct mee aan de slag kan en gaat het volledig personaliseren op dat wat ik en mijn lijf nodig heeft.

Gerhard Kivits

Er is meer:

Wanneer je nu Helder aanschaft krijg je ook nog eens toegang tot exclusieve bonussen:

 • E-boek: Nooit meer stress (t.w.v. €19,99)
 • Gezondheidsinformatie waarvan je niet wist dat je het miste
 • Gratis check-up coachingcall (t.w.v. €45,-)
 • Verdiepende video's over de werking van lichaam & de mind
 • Tools om gemakkelijker de kennis toe te passen

Mijn naam is Jeroen de Wit. Gecertificeerd leefstijlcoach, spreker en auteur van; 'RE-SET! Energiek Leven. Zonder gedoe;.

Sinds ik een aantal jaren geleden een dierbaar iemand verloor aan de gevolgen van een terminale ziekte ben ik mijzelf de volgende vraag gaan stellen:

Welke factoren leiden tot optimale gezondheid & geluk?

Vervolgens kwamen er allerlei gezondheidsprofessionals op mijn pad die mij van alles leerden over dit onderwerp. Van evolutiebiologie tot kracht van de mind en van voeding tot je darmflora.

Tijdens deze ontdekkingsreis werd mij duidelijk dat er vijf processen in het lichaam zijn die samen zorgen voor optimale gezondheid & geluk. Sinds ik zelf deze processen in balans ben gaan brengen voel ik mij veel energieker, fitter en slaap ik beter. Daarnaast zit ik simpelweg lekkerder in mijn vel.

Tegelijkertijd besefte ik mij dat er zoveel mensen onwetend zijn als het gaat om gezondheid & geluk.

Terwijl we juist een enorm stuur in eigen handen hebben.

Ik besloot daarom de Energie RE-SET voor je te ontwikkelen, zodat je Helderheid krijgt over de werkelijke oorzaak van jouw vermoeidheidsklachten. Om je vervolgens drie persoonlijke gezondheidsadviezen te geven die zorgen voor optimale gezondheid & geluk.

Direct toegang

100% tevredenheidsgarantie

Binnen 14 dagen geen resultaat? Geld terug.
                                       

Veelgestelde vragen Helder

Waarom gaat dit mij verder helpen?

Om jouw energieniveau een boost te geven is het belangrijk om eerst Helder te krijgen wat de werkelijke oorzaak vormt achter jouw vermoeidheidsklachten.
Waar anderen algemene adviezen geven die vaak niet de werkelijke oorzaak aanpakken, leg je met de energie RESET direct de werkelijke oorzaak bloot middels vijf bewezen checklisten.
Vervolgens krijg je op basis van de uitslagen drie persoonlijke & praktische gezondheidsadviezen die direct de werkelijke oorzaak van je klachten aanpakken.
Daarnaast richt de energie RESET zich op het totale leven en niet alleen voeding, beweging of de mind. Maar alle vijf elementen van RESET (Relax, Exercise, Sleep, Eat, Think) samen vormen zij namelijk de basis voor een energiek leven.

Wat maakt Helder uniek?

Waar anderen zich beperken tot bloedtesten en lichaamsmetingen, richt de energie RESET zich juist op wat je op dit moment voelt en ervaart. Je lichaam bevat namelijk alle antwoorden en weet precies wat er aan de hand is. Vaak zijn vage klachten lastig in het bloed op te sporen, vanwege het compensatiemechanisme in het lichaam. Hierdoor worden tekorten pas zichtbaar in het bloed als het lichaam deze tekorten zelf niet meer kan compenseren.
Daarom richt de energie RESET zich op bewezen checklisten, die direct blootleggen of de vijf processen in het lichaam nu in balans zijn., aan de hand van je gedrag en hoe je je nu voelt.

Hoe werkt het?

Na aankoop van de Helder Meeting kom je op een bedanktpagina terecht. Hierop krijg je een korte video te zien met verdere instructies. Na het bekijken van de video kun je het werkboek downloaden.
In dit werkboek staan de 5 QR-codes die je leiden naar de interactieve checklisten die je zowel op je smartphone als laptop kunt invullen.
Daarnaast krijg je de video én het werkboek ook toegestuurd via de mail.
Vervolgens kun je de uitslagen van deze checklisten invullen op het dashboard welke je ook in het werkboek kunt vinden. Na het invullen van het dashboard heb je in een oogopslag Helder welk proces, of welke processen, verstoord zijn. Vervolgens zullen we dit in de Helder meeting bespreken.

Wat als alles in orde blijkt te zijn?

Als je alle checklisten naar waarheid hebt ingevuld en je scoort op alle elementen een 5, dan krijg je je geld terug en kan ik je niet verder op weg helpen.

Maar ik heb al zo vaak verschillende checklisten, testen & vragenlijsten ingevuld, waarom zou dit dan wel mijn vermoeidheidsklachten kunnen verlichten?

Snap ik, je kreeg waarschijnlijk een klein beetje in beeld wat er aan de hand was, maar miste de vertaalslag naar de praktijk. Of kreeg korte termijn adviezen om medicijnen te slikken, meer volgens de schijf van vijf te eten, Misschien werd er zelfs een label op je geplakt, dat het nu eenmaal zo is. Zelf ga ik op een andere manier te werk. Ik besefte mij namelijk dat vijf processen uiteindelijk samen zorgen voor een kerngezond & energiek leven. Daarom heb ik deze vertaald naar verschillende checklisten die je gemakkelijk kunt invullen. Vervolgens krijg je inzicht over deze 5 verschillende processen en weet je precies welke er uit balans is of zijn.
Vervolgens zet ik in op de kracht van de moderne leefstijlgeneeskunde om het verstoorde proces blijvend weer in balans te brengen met bewezen, praktische gezondheidsadviezen. Mits je de gezondheidsadviezen ook daadwerkelijk gaat toepassen in het dagelijks leven.

Is dit geschikt voor mij?

Wil je zonder moeite overnight resultaten boeken?
Dan is de meeting niet voor jou weggelegd.

Een leven dat de moeite waard is kost nou eenmaal moeite.
Dus voordat je überhaupt gaat nadenken over of je deelneemt of niet, realiseer je twee dingen:
1. De Helder meeting duurt slechts 1 uur. De resultaten komen langzaam.
2. Er zijn geen trucs of hacks. Wat je krijgt is helderheid. Om vanuit daar te veranderen

Ik raad dus niet aan om dit impulsief te kopen.

Maar als je verlangt naar:

• Rust in je hoofd
• Een energieker lijf
• Voldoening in je leven

Snap dan dit tijd kost.
Dat het niet altijd mee zal vallen.

Maar als je bereid bent om de prijs te betalen.
Dan is de Helder meeting iets voor jou.

Wat krijg ik?

Na aanmelding ontvang je een dashboard die je kunt uitprinten vóórdat we gaan beginnen met de Helder meeting. Voorafgaand aan de Helder meeting kun je dit zelf invullen, zodat je aan het begin van de meeting een volledig ingevuld dashboard hebt, welke we in de meeting gaan behandelen.

                                   
€ 47,-

Helder:
Jouw Persoonlijke Energie RE-SET

Inclusief:

 • Gezondheidsinformatie waarvan je niet wist dat je het miste
 • 5 interactieve checklisten
 • Werkboek met overzichtelijk dashboard en persoonlijk stappenplan
 • Gratis check-up coachingcall (t.w.v. €45,-)
 • E-boek: Nooit meer gestresst (t.w.v. €19,99)


Klaar om met 3 praktische gezondheidsdviezen jouw vermoeidheidsklachten blijvend te verlichten tot zelfs op te lossen?

arrow_drop_up arrow_drop_down