arrow_drop_up arrow_drop_down

De Essentie: In 48 uur Kerngezond & Energiek
Persoonlijke RESET in de natuur

Eindelijk rust in je hoofd. Een lijf dat kerngezondenergiek is. 

En weer in staat zijn om levensknopen door te hakken

Direct naar de intake

48 uur midden in de Nederlandse natuur trainen, ontspannen en werken aan je lijf & leven

DE ESSENTIE is een 48-uurse RESET + 100 dagen plan voor mannelijke millenials die vastlopen in het hersteltraject van een burn-out, of richting een burn-out aan het glijden zijn. Die verlangen naar meer energie, rust en helderheid in hun leven. Je combineert de vergeten kennis & wijsheden uit de evolutie met de moderne wetenschap. Voor een Kerngezond & Energiek leven.

Een Kerngezond & Energiek leven bereik je pas echt als je op het complete leven begeleid wordt.

Persoonlijke aandacht

Continu persoonlijke aandacht voor passend maatwerk.

Richting & structuur 

Na 48h ga je naar huis met een concreet 100-dagen plan

Helderheid

Een duidelijke stip op de horizon waar je heen wilt gaan. 

Enkele speerpunten

Krijg richting & structuur

Dit is een kans om je terug te trekken uit je leven voor 48 uur. Om de constante stimuli te verwijderen van alle dingen in je externe omgeving die je eraan herinneren wie je denkt dat je bent, de mensen die je kent, de plaatsen waar je gaat, de dingen die je op bepaalde tijden doet en de ervaringen die je hebt. 

Lang genoeg om nieuwe informatie te leren, niet langer gedefinieerd te worden door het verleden, maar door een visie van de toekomst met een concreet 100 dagen plan.

Terug naar de Essentie.

Om vanuit daar blijvend te veranderen.

In ons dagelijks leven omringen we ons met de mooiste auto's, relaties, vrienden en huizen. Toch geeft geen van alles ons blijvend geluk. De meeste keren zorgt het zelfs voor alleen maar meer lijden. Daarom kijken we tijdens de 48 uur naar de emoties die je vastketenen in het verleden, de gewoontes die dezelfde identiteit in stand houden, om vervolgens de lagen er af te pellen die de flow in jou blokkeren. Op het moment dat we deze maskers af beginnen te zetten, begint de flow van binnenuit te stromen. Zodat, als je thuis komt, je niet langer meer op dezelfde manieren reageert zoals je dat altijd deed. En uiteindelijk de keuzes gaat maken die je wél leiden naar een Kerngezond & Energiek leven.


Krijg persoonlijke aandacht voor maximaal resultaat

Dit weekend is joúw weekend. Voor maximaal resultaat worden er alleen persoonlijke 48-uurse RESETS georganiseerd, zodat je alle rust en ruimte krijgt die je nodig hebt. Weg van je partner, kids en afleiding.

Remco over de 48-uurse RESET:

Direct naar de intake

Complete RESET
in 3 fases:

🔄 Fase 1: Beheersing

Kom erachter wat je kunt doen om jezelf beter te beheersen tegen alle verleidingen in het dagelijks leven.

🔄 Fase 2: RESET 

Kom erachter hoe je weer kerngezond & Energiek door het leven kunt gaan, op de vijf elementen van RE-SET:

null

🔄 Fase 3: Implementatie

Samenstellen van het 100-dagenplan met concrete missie & strategie. Kom er daarnaast achter hoe je voorkomt dat je terugvalt in oude patronen.

Oprichter RE-SET

Jouw gids

Mijn naam is Jeroen de Wit. Gecertificeerd OERsterk leefstijlcoach, auteur van het boek RE-SET! Energiek leven. Zonder gedoe, spreker en organisator van RESETS.

Vier jaar geleden verloor ik een dierbare en besefte dat dit leven een deadline is. Ik besloot om alleen op reis te gaan.

Tijdens de reis ben ik mijzelf de volgende vraag gaan stellen;

'Welke factoren leiden tot optimale gezondheid en geluk?' 

 Sindsdien kwamen verschillende deskundigen op mijn pad op het gebied van evolutiebiologie, de mind, voeding en ademhaling die mij van alles leerden over dit onderwerp. 

Tegelijkertijd besefte ik mij dat we enorm onwetend zijn, als het gaat om gezondheid & geluk. En dat mijn generatie dit ook nooit op school heeft meegekregen. Dit frustreerde mij enorm en daarom besloot ik om alle kennis en wijsheden te bundelen tot de 5 elementen van RE-SET.

Samen vormen zij de brandstof voor een Kerngezond & Energiek leven.

Direct naar de intake

De investering

950,-  555,- excl. BTW incl. de rest (Betaling in drie maandelijkse termijnen ook mogelijk)

Wanneer je het opgestelde 100-dagenplan goed uitvoert, zal je het bedrag in veelvoud terugverdienen. Niet in euro's, maar wel aan rust in je hoofd, een lijf dat kerngezond & energiek is, energieker de dag starten en meer plezier in je werk.
  • Kennismakingsgesprek (t.w.v. €95,-)
  • Warme slaapplek in de natuur
  • Masterclasses
  • Alle maaltijden & drankjes
  • Concreet 100-dagenplan
  • 100 dagen accountability
  • 1 uur follow-up gesprek voor al je vragen na 100 dagen

Start 15u. Einde 48h later om 15u.


Interesse?

1. Vul de intake hieronder in.

2. Vervolgens plannen we een online gesprek in. Hierin kun je al je vragen stellen en ik (Jeroen) zal er ook een aantal hebben.

3. Bij geschiktheid nodig ik je uit voor deelname.